Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Boba Fett -muistikirja 5007227

Mahtava muistikirja Boba Fett faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boba Fett -muistikirja
SKU 5007227
EAN 4895028522186
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 12,95 €

LEGO Boba Fett -muistikirja 5007227 kuvaus

Kirjoita uusia lukuja Star Wars: The Book of Boba Fett sarjan tarinaan (tai tee muistiinpanoja arkisista asioista) omaan Boba Fett ‑muistikirjaasi. Etukannessa on teksti ”Put Captain Solo in the cargo hold” ja takakannessa kuva Boba Fettin LEGO minihahmosta. Kätevän kokoinen muistikirja sopii hyvin laukkuun ja se on täydellinen lahja nuorille Star Wars faneille ja LEGO Star Wars rakentelijoille.

  • Boba Fett ‑aiheinen LEGO Star Wars muistikirja – Pehmeäkantisen muistikirjan 192 sivulla on rivit, ja sivut ovat luonnonvalkoista paperia. Kannessa on tyylikäs teksti ”Put Captain Solo in the cargo hold”
  • Lahjaidea 6-vuotiaasta alkaen – Tämä muistikirja on hauska syntymäpäivä‑ tai yllätyslahja Star Wars faneille ja LEGO Star Wars rakentelijoille
  • Näppärän kokoinen – Kirja on 20 cm pitkä ja 13 cm leveä. Muista myös muut suosikkihahmojen koristamat LEGO Star Wars muistikirjat

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.