Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mandalorialainen ja lapsi 75317

Mandalorialainen ja lapsi LEGO BrickHeadz tyyliin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mandalorialainen ja lapsi
SKU 75317
EAN 5702016899856
Kappaleita 295
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mandalorialainen ja lapsi 75317 kuvaus

Palauta mieleen kohtauksia eeppisen Star Wars: The Mandalorian-sarjan tarinoista tällä hauskalla rakennuslelulla, joka sisältää LEGO BrickHeadz versiot Mandalorialaisesta ja lapsesta (75317). Fanit arvostavat aitoja yksityiskohtia, kuten Mandalorialaisen nimikkoaseita – sädekivääriä ja sädepistoolia. Lapsen korvia voi kääntää eri asentoon iloista ja surullista ilmettä varten, ja se istuu leijuvaunussa, joka leijuu neljän läpinäkyvän LEGO palkin päällä.

Palkitseva rakennusprojekti, upea koriste
Tämä mahtava rakennussarja on hieno lisä Star Wars -fanin kokoelmaan ja hauska rakentaa joko yksin tai kaverin/perheen kanssa. Setti sisältää esittelyjalustat pakkauksen kaikille LEGO rakennushahmoille.

Parhaat lahjat
LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtialuksia, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on kohonnut menestyneimmäksi teemaksi, joka sisältää huikean valikoiman syntymäpäivä- ja yllätyslahjaideoita kaikenikäisille.

  • Star Wars: The Mandalorian -faneilla ja luovilla lapsilla on hauskaa rakentaessaan omat LEGO BrickHeadz versiot lapsesta ja Mandalorialaisesta (75317), jotka hurmaavat aidoilla yksityiskohdillaan.
  • LEGO Mandalorialainen on rakennettava hahmo, jolla on nimikkoaseet – sädekivääri selässä ja sädepistooli kädessä. Se tuo mieleen jännittävän Star Wars: The Mandalorian -sarjan kohtaukset.
  • Nuorimmaiset ihastuvat rakennettavaan lapsihahmoon säädettävine korvineen ja neljällä läpinäkyvällä LEGO palikalla leijuvaan leijuvaunuun. Molemmille hahmoille on esittelyjalusta.
  • 295-osainen LEGO BrickHeadz Star Wars rakennuslelu on mahtava syntymäpäivä- ja yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille Star Wars: The Mandalorian -sarjan faneille ja LEGO rakentajille.
  • Mandalorialainen on 8 cm korkea ja lapsi leijuvaunuineen on 8 cm korkea – ne eivät vie liikaa tilaa, mutta tekevät silti suuren vaikutuksen.
  • Paristoton rakennuslelu on hauska rakennuskokemus, josta fanit voivat nauttia yksin tai yhdessä perheen/ystävien kanssa. Setti sisältää LEGO BrickHeadz versiot kahdesta suositusta Star Wars: The Mandalorian -sarjan hahmosta.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennussarjan Star Wars -fanille, jolle LEGO setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan jeditason itseluottamuksella.
  • Jännittäviin LEGO Star Wars rakennusleluihin sisältyy keräiltäviä, rakennettavia ja näytteille asetettavia settejä, joilla voi toteuttaa Star Wars -saagan eeppisiä tapahtumia. Ne tarjoavat hupia kaikenikäisille faneille.
  • LEGO rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys.
  • LEGO palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.