Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75317 Mandalorialainen ja lapsi

Mandalorialainen ja lapsi LEGO BrickHeadz tyyliin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mandalorialainen ja lapsi
SKU 75317
Kappaleita 295
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75317 Mandalorialainen ja lapsi kuvaus

  • Star Wars: The Mandalorian -faneilla ja luovilla lapsilla on hauskaa rakentaessaan omat LEGO® BrickHeadz™ versiot lapsesta ja Mandalorialaisesta (75317), jotka hurmaavat aidoilla yksityiskohdillaan.
  • LEGO® Mandalorialainen on rakennettava hahmo, jolla on nimikkoaseet – sädekivääri selässä ja sädepistooli kädessä. Se tuo mieleen jännittävän Star Wars: The Mandalorian -sarjan kohtaukset.
  • Nuorimmaiset ihastuvat rakennettavaan lapsihahmoon säädettävine korvineen ja neljällä läpinäkyvällä LEGO® palikalla leijuvaan leijuvaunuun. Molemmille hahmoille on esittelyjalusta.
  • 295-osainen LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ rakennuslelu on mahtava syntymäpäivä- ja yllätyslahja 10 vuotta täyttäneille Star Wars: The Mandalorian -sarjan faneille ja LEGO rakentajille.
  • Mandalorialainen on 8 cm korkea ja lapsi leijuvaunuineen on 8 cm korkea – ne eivät vie liikaa tilaa, mutta tekevät silti suuren vaikutuksen.
  • Paristoton rakennuslelu on hauska rakennuskokemus, josta fanit voivat nauttia yksin tai yhdessä perheen/ystävien kanssa. Setti sisältää LEGO® BrickHeadz™ versiot kahdesta suositusta Star Wars: The Mandalorian -sarjan hahmosta.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennussarjan Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan jeditason itseluottamuksella.
  • Jännittäviin LEGO® Star Wars™ rakennusleluihin sisältyy keräiltäviä, rakennettavia ja näytteille asetettavia settejä, joilla voi toteuttaa Star Wars -saagan eeppisiä tapahtumia. Ne tarjoavat hupia kaikenikäisille faneille.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.