Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75298 Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun

Kaksi siistiä LEGO Star Wars mikrotaistelijaa hauskoihin taisteluihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun
SKU 75298
Kappaleita 205
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75298 Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvasta tuttua Hothin taistelua sekä omia tarinoitaan näillä LEGO® palikoista nopeasti rakennettavilla AT-AT™-talsija- ja tauntaun™-mikrotaistelijoilla.
  • Tässä Microfighters: AT-AT™ vastaan tauntaun™ (75298) -setissä on 2 LEGO® minihahmoa: Luke Skywalker™ ja valomiekka sekä AT-AT:n kuljettaja. Kummallakin on nuppiase ja sähkökiikari.
  • Tauntaunissa™ ja eri asentoihin asettavassa AT-AT™:ssä on istuin LEGO® minihahmolle, ja setti on helppo yhdistää Millennium Falcon™ -mikrohävittäjään (75295) toimintataisteluleikkien laajentamiseksi.
  • Tämä mahtava 205-osainen rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tutustuta lapset hauskaan ja luovaan LEGO® Star Wars™ universumiin.
  • Tauntaun™ on 7 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä. Setti mahtuu AT-AT™-talsijan ja LEGO® minihahmojen kera lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennettavan lelusetin nuorelle Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® lelut ovat uusi juttu? Ei hätää. Setin mukana on helposti noudatettavat ohjeet, jotta lapsi voi rakentaa itsenäisesti.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen kohtausten ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Keräiltävät lelut voi myös rakentaa ja asettaa esille koristeeksi.
  • LEGO® palikoiden yhdistämiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niistä tehdyt rakennelmat kestävät.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.