Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75298 Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun

Kaksi siistiä LEGO Star Wars mikrotaistelijaa hauskoihin taisteluihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 75298
Kappaleita 205
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75298 Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvasta tuttua Hothin taistelua sekä omia tarinoitaan näillä LEGO® palikoista nopeasti rakennettavilla AT-AT™-talsija- ja tauntaun™-mikrotaistelijoilla.
  • Tässä Microfighters: AT-AT™ vastaan tauntaun™ (75298) -setissä on 2 LEGO® minihahmoa: Luke Skywalker™ ja valomiekka sekä AT-AT:n kuljettaja. Kummallakin on nuppiase ja sähkökiikari.
  • Tauntaunissa™ ja eri asentoihin asettavassa AT-AT™:ssä on istuin LEGO® minihahmolle, ja setti on helppo yhdistää Millennium Falcon™ -mikrohävittäjään (75295) toimintataisteluleikkien laajentamiseksi.
  • Tämä mahtava 205-osainen rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tutustuta lapset hauskaan ja luovaan LEGO® Star Wars™ universumiin.
  • Tauntaun™ on 7 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä. Setti mahtuu AT-AT™-talsijan ja LEGO® minihahmojen kera lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennettavan lelusetin nuorelle Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® lelut ovat uusi juttu? Ei hätää. Setin mukana on helposti noudatettavat ohjeet, jotta lapsi voi rakentaa itsenäisesti.
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen kohtausten ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Keräiltävät lelut voi myös rakentaa ja asettaa esille koristeeksi.
  • LEGO® palikoiden yhdistämiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niistä tehdyt rakennelmat kestävät.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.