Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun 75298

Kaksi siisti LEGO Star Wars mikrotaistelijaa hauskoihin taisteluihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun
SKU 75298
EAN 5702016913972
Kappaleita 205
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun 75298 kuvaus

Innosta lapsia leikkimään Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvasta tuttua Hothin taistelua ja keksimään omia tarinoita Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun (75298) -rakennussarjalla. Setti sisältää nopeasti rakennettavan, eri asentoihin asetettavan AT-AT-talsijan ja tauntaunin rakennusmallit, joissa 2 LEGO minihahmoa voivat istua.

Hauskoja roolileikkejä
Luke Skywalkerin ja AT-AT:n kuljettajan LEGO minihahmoilla on nuppiaseet ja sähkökiikarit. Lukella on myös valomiekka taisteluleikkeihin. Tämä hauska, luova setti sisältää selkeät ohjeet, joten aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat rakentaa jedimäisen itsevarmasti. Setti on hieno yhdistelmä Millennium Falcon -mikrohävittäjän (75295) kanssa.

Tervetuloa LEGO Star Wars maailmaan
LEGO Group on luonut upeita palikkaversioita Star Warsin ikonisista tähtilaivoista, menopeleistä, paikoista ja hahmoista yli 20 vuoden ajan. Tämä lelu on upea synttäri-, joulu- tai yllätyslahja, joka tutustuttaa lapset hauskan ja vauhdikkaaseen galaksiin.

  • Lapset voivat leikkiä Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvasta tuttua Hothin taistelua sekä omia tarinoitaan näillä LEGO palikoista nopeasti rakennettavilla AT-AT-talsija- ja tauntaun-mikrotaistelijoilla.
  • Tässä Microfighters: AT-AT vastaan tauntaun (75298) -setissä on 2 LEGO minihahmoa: Luke Skywalker ja valomiekka sekä AT-AT:n kuljettaja. Kummallakin on nuppiase ja sähkökiikari.
  • Tauntaunissa ja eri asentoihin asettavassa AT-AT:ssä on istuin LEGO minihahmolle, ja setti on helppo yhdistää Millennium Falcon -mikrohävittäjään (75295) toimintataisteluleikkien laajentamiseksi.
  • Tämä mahtava 205-osainen rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tutustuta lapset hauskaan ja luovaan LEGO Star Wars universumiin.
  • Tauntaun on 7 cm korkea, 9 cm pitkä ja 5 cm leveä. Setti mahtuu AT-AT-talsijan ja LEGO minihahmojen kera lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
  • Ajattelitko ostaa tämän rakennettavan lelusetin nuorelle Star Wars -fanille, jolle LEGO lelut ovat uusi juttu? Ei hätää. Setin mukana on helposti noudatettavat ohjeet, jotta lapsi voi rakentaa itsenäisesti.
  • LEGO Star Wars rakennuslelut sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars -saagasta tuttujen kohtausten ja omien ainutlaatuisten tarinoiden leikkimiseen. Keräiltävät lelut voi myös rakentaa ja asettaa esille koristeeksi.
  • LEGO palikoiden yhdistämiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niistä tehdyt rakennelmat kestävät.
  • LEGO palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että ne täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.