Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Imperiumin panssaroitu Marauder 75311

Upea kuljetusalus Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Imperiumin panssaroitu Marauder
SKU 75311
EAN 5702016914214
Kappaleita 478
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Imperiumin panssaroitu Marauder 75311 kuvaus

Lapsista on hauskaa leikkiä Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kauden taisteluita ja keksiä omia seikkailujaan tämän rakennettavan Imperiumin panssaroitu Marauder (75311) -mallin kanssa. Siinä on paljon leikkeihin innostavia aitoja yksityiskohtia, kuten 2 nuppipyssyä edessä, takana pyörivä tykkitorni ja 2 nuppipyssyä, ohjaamo LEGO minihahmolle, helppopääsyinen matkustamo, jossa on tilaa 2 LEGO minihahmolle, tähystyspaikka ja ammusvarasto.

Dramaattisia konflikteja
Setissä on 4 LEGO minihahmoa – Greef Karga, 2 iskusotilasta ja elokuun 2021 uutuutena tykistön iskusotilas – sekä hienoja aseita ja tarvikkeita toimintaleikkeihin. Mukana on helposti seurattavat ohjeet, jotta aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat nauttia rakennuselämyksestä.

Suurenmoisia rakennusleluja
LEGO Group on toteuttanut Star Wars -universumista tuttuja eeppisiä tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Warsista on tullut sen suosituin teema, jonka monipuoliset lahjaideatilahduttavat kaikenikäisiä faneja.

  • Star Wars: The Mandalorian -sarjan nuoret fanit voivat leikkiä sarjan 2. kaudelta tuttuja Greef Kargan ja iskusotilaiden välisiä vauhdikkaita taisteluita tällä Imperiumin panssaroidun Marauderin (75311) LEGO palikkamallilla.
  • Setissä on 4 LEGO minihahmoa: Greef Karga ja sädepistooli, 2 iskusotilasta sädepistooleineen ja elokuun 2021 uutuutena tykistön iskusotilas, jolla on kranaatinheitin ja reppu.
  • Rakennettavassa Marauder-mallissa on 4 nuppipyssyä, joista 2 on takaosan pyörivässä tykkitornissa, 2 esiin taittuvaa sädetykkiä (joilla ei voi ampua), ohjaamo LEGO minihahmolle ja matkustamo 2 LEGO minihahmolle.
  • Tässä LEGO Star Wars kulkuneuvossa on myös tähystyspaikka (jossa on avattava luukku) minihahmolle ja avattava ammusvarasto innostamaan luoviin leikkeihin.
  • Rakenna ja leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä upea rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Imperiumin panssaroitu Marauder on 8 cm korkea, 19 cm pitkä ja 10 cm leveä. Se kerää katseet koristeena leikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 478-osaisen setin nuorelle Star Wars -fanille, joka rakentaa LEGO palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Pakkaus sisältää kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu omatoimisesti.
  • LEGO Star Wars setit sopivat mainiosti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi leikkiä elokuvien tapahtumia, keksiä omia luovia ja hauskoja tarinoita tai rakentaa keräiltäviä pienoismalleja koristeeksi.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.