Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75311 Imperial Armored Marauder

Upea kuljetusalus Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi Imperial Armored Marauder
SKU 75311
Kappaleita 478
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 49,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75311 Imperial Armored Marauder kuvaus

  • Star Wars: The Mandalorian -sarjan nuoret fanit voivat leikkiä sarjan 2. kaudelta tuttuja Greef Kargan ja iskusotilaiden välisiä vauhdikkaita taisteluita tällä Imperiumin panssaroidun Marauderin (75311) LEGO® palikkamallilla.
  • Setissä on 4 LEGO® minihahmoa: Greef Karga ja sädepistooli, 2 iskusotilasta sädepistooleineen ja elokuun 2021 uutuutena tykistön iskusotilas, jolla on kranaatinheitin ja reppu.
  • Rakennettavassa Marauder-mallissa on 4 nuppipyssyä, joista 2 on takaosan pyörivässä tykkitornissa, 2 esiin taittuvaa sädetykkiä (joilla ei voi ampua), ohjaamo LEGO® minihahmolle ja matkustamo 2 LEGO minihahmolle.
  • Tässä LEGO® Star Wars™ kulkuneuvossa on myös tähystyspaikka (jossa on avattava luukku) minihahmolle ja avattava ammusvarasto innostamaan luoviin leikkeihin.
  • Rakenna ja leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä upea rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Imperiumin panssaroitu Marauder on 8 cm korkea, 19 cm pitkä ja 10 cm leveä. Se kerää katseet koristeena leikkien ollessa tauolla.
  • Ajattelitko ostaa tämän 478-osaisen setin nuorelle Star Wars™ -fanille, joka rakentaa LEGO® palikoilla ensimmäistä kertaa? Ei hätää. Pakkaus sisältää kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu omatoimisesti.
  • LEGO® Star Wars™ setit sopivat mainiosti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi leikkiä elokuvien tapahtumia, keksiä omia luovia ja hauskoja tarinoita tai rakentaa keräiltäviä pienoismalleja koristeeksi.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.