Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tiedustelusotilaan kypärä 75305

Hieno, keriltv Tiedustelusotilaan kypr koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tiedustelusotilaan kypärä
SKU 75305
EAN 5702016914504
Kappaleita 471
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tiedustelusotilaan kypärä 75305 kuvaus

Testaa rakennustaitojasi ja muistele eeppisiä Star Wars -kohtauksia, kun rakennat Tiedustelusotilaan kypärän (75305). Monimutkainen LEGO Star Wars rakennussarja on hauska ja luova rentoutumiskeino. Kypärän tyylikkäät muodot ja yksityiskohdat rakennetaan LEGO palikoista.

Rakenna ja aseta näytteille
Tämän Star Wars -keräilymallin jalustassa oleva nimikyltti täydentää huomiota herättävää koristetta kotona tai työpaikalla. Tutustu myös toukokuun 2021 uutuutena julkaistavaan LEGO Star Wars kypärään, jonka voit rakentaa ja asettaa näytteille: Darth Vaderin kypärä (75304).

Lahjojen galaksi
Tämä ensiluokkainen setti kuuluu aikuisille suunnattuun kiehtovien LEGO Star Wars rakennussarjojen kokoelmaan. Setti on täydellinen lahja niin itselle kuin Star Wars -fanille, kokeneelle LEGO rakentajalle tai kaikille aikuiselle, jotka nauttivat sorminäppäryyttä vaativista tee se itse -haasteesta.

  • Ota aikaa itsellesi, laita rakennustaitosi koetukselle ja rakenna uskomattoman yksityiskohtainen LEGO palikkaversio Star Wars Tiedustelusotilaan kypärästä (75305).
  • Tiedustelusotilaan kypärän ominainen muoto on toteutettu LEGO tyylillä ja tuo mieleen Star Wars -saagan kohtaukset. Jalusta nimikyltteineen täydentää upeaa koriste-esinettä.
  • Tämä ensiluokkainen setti kuuluu rakennettavien ja näyttävien LEGO Star Wars kypärämallien keräilysarjaan – tutustu myös toukokuun 2021 uutuutena julkaistavaan Darth Vaderin kypärään (75304).
  • Tämä 471-osainen setti on haastava rakennuselämys ja huikean hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kaikille Star Wars -faneille, kokeneille LEGO rakentajille tai harrastajille.
  • Tämä rakennettava malli on 18 cm korkea, 11 cm leveä ja 12 cm syvä. Se ei vie paljon tilaa mutta kiinnittää taatusti jokaisen ohikulkijan huomion.
  • Ostatko tämän vaikuttavan setin Star Wars -keräilijälle, joka ei ole aiemmin rakentanut LEGO palikoilla? Ei hätää. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, jotta hän suoriutuu monimutkaisesta rakennelmasta itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars keräilysetit on suunniteltu kaltaisillesi aikuisille, jotka rakastavat Star Warsia ja nauttivat hauskasta ja luovasta käytännön projektista vapaa-ajallaan.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja napakasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.