Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75276 Stormtrooper-kypärä

Legendaarinen LEGO Star Wars Iskusotilaan kypärä kerää katseet!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stormtrooper-kypärä
SKU 75276
EAN 5702016617214
Kappaleita 647
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75276 Stormtrooper-kypärä kuvaus

  • Star Wars™ -fanit voivat osoittaa uskollisuutensa Imperiumille – ja esitellä eliittitason LEGO® rakennustaitojaan – rakentamalla tämän hämmästyttävän yksityiskohtaisen toisinnon Iskusotilaan kypärästä (75276) ja asettamalla sen esille.
  • Iskusotilaan kypärän tutut muodot ja aidot yksityiskohdat on toteutettu LEGO® palikoilla ja tarroilla. Nimikyltilliselle jalustalle asetettuna se palauttaa mieleen muistoja Star Wars™ -elokuvien huikeista kohtauksista.
  • Tämä kypärä kuuluu upeiden LEGO® Star Wars™ keräilymallien sarjaan. Tutustu myös Boba Fettin kypärä -settiin (75277).
  • Tämä 647-osainen Star Wars™ -rakennussarja sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 18 vuotta täyttäneille faneille ja se on palkitseva haaste kaikille kokeneille LEGO® rakentajille.
  • Upea LEGO® Star Wars™ Iskusotilaan kypärä keräilymalli on 18 cm korkea, 13 cm leveä ja 13 cm syvä. Se tekee suuren vaikutuksen, kun laitat sen esille kotiin tai työpaikalle.
  • Ilman paristoja toimivan mallin rakentaminen saa stressin unohtumaan. Joten hengähdä syvään, etsi sisäinen tyyneytesi ja rakenna upea LEGO® Star Wars™ Iskusotilaan kypärä.
  • Ajattelitko ostaa tämän innokkaalle Star Wars -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan ja rakentaa upean keräilymallin esille laitettavaksi.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussarjojen kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille. Niiden parissa voi toteuttaa elokuvista tuttuja kohtauksia tai leikkiä omia tarinoita. Kun upea malli on koottu, sen voi asettaa esille keräämään katseet.
  • LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voiman pimeää puolta ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit, joten voit olla varma siitä, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistetaan, että tämä LEGO® Star Wars™ sarjan Iskusotilaan kypärä -keräilymalli täyttää galaksin tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.