Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Darth Vaderin meditaatiokammio 75296

Darth Vaderin meditaatiokammion kaikkien aikojen ensimminen LEGO palikkaversio

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Darth Vaderin meditaatiokammio
SKU 75296
EAN 5702016974348
Kappaleita 663
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 62,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Darth Vaderin meditaatiokammio 75296 kuvaus

”Petit minut viimeisen kerran, amiraali…” Muistele Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvan dramaattista kohtausta rakentaessasi kaikkien aikojen ensimmäisen LEGO palikkamallin Darth Vaderin meditaatiokammiosta (75296). Rentoudu ja nauti laatuajasta uppoutumalla palkitsevaan rakennusprosessiin ja rakentamalla paljon aitoja yksityiskohtia. Kammio avautuu ja sulkeutuu aivan kuten elokuvassa, ja siinä on iso näyttö, hallintapaneeleita, Darth Vaderin pyörivä istuin ja paikka, jossa kenraali Veers voi seisoa häntä vastapäätä.

Rakenna ja aseta näytteille
Setissä on Darth Vaderin ja kenraali Veersin LEGO minihahmot. Nimikyltti viimeistelee tämän huomiota herättävän koriste-esineen, joka on kivan kokoinen hyllylle tai työpöydälle täydentämään kodin tai työpaikan sisustusta.

Vaikuttava lahja
Tämä aikuisille suunnattujen LEGO Star Wars rakennussarjojen kokoelmaan kuuluva laadukas setti on hauska ja luova lahja sinulle itsellesi, Star Wars -fanille tai innokkaalle LEGO rakentajalle.

  • Nauti rauhoittavasta rakentamisesta ja muistele Star Wars: Imperiumin vastaisku -elokuvan eeppistä kohtausta, kun rakennat Darth Vaderin meditaatiokammion (75296) kaikkien aikojen ensimmäisen LEGO palikkaversion.
  • Tässä rakennettavassa pienoismallissa on 2 LEGO Star Wars minihahmoa: Darth Vader ja kenraali Veers sädepistoolin kera.
  • Kammio avautuu ja sulkeutuu kuten elokuvassa, ja siinä on Darth Vaderin pyörivä istuin, iso näyttö, hallintapaneeleja, kenraali Veersin kiinnitysnuppi ja nimikyltti.
  • Tämä setti kuuluu koristeeksi sopivien rakennettavien LEGO Star Wars keräilymallien kokoelmaan.
  • Tämä upea 663-osainen setti on palkitseva rakennuselämys ja mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja Star Wars -faneille, kokeneelle LEGO rakentajalle tai harrastajalle.
  • Tämä rakennettava malli on 18 cm korkea, 16 cm leveä ja 19 cm syvä. Se ei vie paljon tilaa näytteillä, mutta kiinnittää varmasti kaikkien huomion.
  • Ajattelitko ostaa tämän setin intohimoiselle Star Wars -fanille, jolle LEGO rakentaminen on uutta? Ei hätää. Mukana on helposti seurattavat ohjeet, jotta hän voi rakentaa jediritarin itsevarmuudella.
  • Tämä aikuisille suunnattu LEGO Star Wars setti kuuluu laadukkaiden rakennussarjojen kokoelmaan. Se on kehitetty vaativille harrastajille, jotka nauttivat tee se itse -projekteista ja haluavat rentoutua hauskalla ja luovalla tavalla.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, liitokset lujia ja rakennelmat kestäviä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.