Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75266 Sithsotilaat-taistelupakkaus

Rakenna LEGO Star Wars Sithsotilaiden armeija ja kiituri!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sithsotilaat-taistelupakkaus
SKU 75266
EAN 5702016617122
Kappaleita 105
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75266 Sithsotilaat-taistelupakkaus kuvaus

  • Anna pienten lasten johtaa Star Wars™ Sithsotilaiden armeija taisteluun ja leikkiä Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuja toimintakohtauksia tällä upealla LEGO® iskusotilaan ajoneuvon rakennuslelulla (75266).
  • Mukana on neljä upeaa minihahmoa – Ensimmäisen ritarikunnan upseeri, sithsotilas ja kaksi sithsuihkarisotilasta. Niillä on varusteinaan neljä nuppiasetta ja kaksi suihkupakkausta, joten mielikuvitustarinoilla riittää polttoainetta.
  • Helppo tapa kerätä koko LEGO® iskusotilasarmeija. Ensimmäisen ritarikunnan upseerin ja sithsuihkarisotilaan minihahmot ovat tammikuun 2020 uutuuksia, ja mukana on runsaasti rakennuspalikoita stimuloimaan nuorten fanien mielikuvitusta.
  • Tämä nopeasti rakennettava 105-osainen Sithsotilaat-taistelupakkaus sopii hyvin joulu- tai yllätyslahjaksi kuusi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Tutustuta lapset vauhdikkaaseen LEGO® Star Wars™ universumiin.
  • Star Wars™ Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan kiituri on 4 cm korkea, 10 cmpitkä ja 8 cm leveä. Kiva, kompakti rakennettava malli minihahmoineen sopii mukaan omaan laukkuusi tai lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
  • Tämä paristoton lasten rakennuslelu saa virtansa lasten mielikuvituksesta ja kannustaa heitä kehittämään luovia taitojaan Star Wars™ -hahmoilla Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tutuissa leikeissä.
  • Rohkaise myös pieniä lapsia rakentamaan itsenäisesti ja kokemaan upea onnistumisen tunne digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Lapset kehittyvät hetkessä mestarirakentajiksi!
  • LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat loistavasti Star Wars™ saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja yhteensopivuus.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.