Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71718 Wun taistelulohikäärme

Lohikäärmeen rakennussarja ja kaksi minihahmoa NINJAGO-toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Wun taistelulohikäärme
SKU 71718
EAN 5702016617030
Kappaleita 321
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71718 Wun taistelulohikäärme kuvaus

  • Mahtava LEGO® NINJAGO® Wun taistelulohikäärme (71718) ja kaksi minihahmoa NINJAGO®-tv-sarjasta tuttujen jännittävien toimintaseikkailuiden leikkimiseen. Toiveiden lahja NINJAGO-faneille tai lapsille, jotka keksivät mielellään omia lohikäärmeseikkailujaan hauskoilla leluilla.
  • Tämä lohikäärmelelusetti sisältää taistelulohikäärmeen ja kaksi minihahmoa: sankari Wun ja Gleckin, ja mukana on myös Pelastuksen norsunluumiekka. Lapset voivat leikkiä omia hauskoja tarinoitaan ja katsoa, kumpi hahmoista voittaa!
  • Tämän upean yksityiskohtaisen taistelulohikäärmeen päätä, jalkoja, siipiä ja pyrstöä voi liikuttaa, ja se on tarkoitettu sankari Wu -minihahmon ratsuksi. Gleckin aseena on varsijousi, jolla hän ampuu nuppeja.
  • Tämä 321-osainen LEGO® lohikäärmeen rakennussarja on jännittävä ja palkitseva rakennuskokemus 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös loistava syntymäpäivä- tai yllätyslahja.
  • Tämä NINJAGO® lohikäärmesetti on kesäkuun 2020 uutuus. Näyttävän kokoinen malli sopii niin leikkeihin kotona kuin seikkailuihin matkalla. Lentävä lohikäärme on 12 cm korkea, 24 cm pitkä ja 33 cm leveä.
  • Tässä lohikäärmeen rakennussarjassa ei tarvita paristoja – se on valmis nousemaan taivaalle tuntikausien luoviin leikkeihin lasten mielikuvituksen voimalla.
  • Täydellinen LEGO® lahja nuorelle rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla lapset saavat lohikäärmeen nopeasti valmiiksi seikkailuihin.
  • LEGO® NINJAGO® rakennuslelujen avulla lapset voivat tutustua ninjojen kunniakkaisiin arvoihin ja nauttia aktiivisista leikeistä uppoutuessaan seikkailujen jännittävään maailmaan.
  • Tässä lelusetissä käytetyt LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Tämän lohikäärmeen rakennussarjan LEGO® rakennuspalikat on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma, että hauskat LEGO lelut ovat turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.