Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ninja-auto X-1 71737

Vauhdikas NINJAGO-lelusetti sislt 2 menopeli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ninja-auto X-1
SKU 71737
EAN 5702016888768
Kappaleita 599
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ninja-auto X-1 71737 kuvaus

Lapset ihastuvat tähän Ninja-auto X-1:n uudistettuun versioon (71737), jolla voi suunnata suoraan LEGO NINJAGO tv-sarjan 3. kaudelta tuttujen ninjojen ja nindroidisoturin välisiin taisteluleikkeihin. Kahdella jousitoimisella aseella varustetun 2-in-1-ajoneuvon sisälle on kätketty hieno lelumoottoripyörä, joka sinkoutuu nappia painamalla nindroidien kimppuun.

Fantasiatoiminnasta innostuville lapsille
Tässä ainutlaatuisessa Legacy-lelusetissä on myös viisi minihahmoa: ninjasankarit Kai, Jayja Cole Legacy sekä nindroidisoturi ja mindroidi, joiden avulla lapset voivat keksiä omia kiehtovia fantasiatarinoitaan. Tammikuun 2021 uutuushahmo Cole Legacy on ennennäkemätön kullanvärinen keräilyminihahmo jalustalla. Hahmo julkaistaan NINJAGO-rakennussarjojen kymmenvuotisen historian kunniaksi.

Täydellisiä LEGO lahjoja ninjafaneille
LEGO NINJAGO lelusetit avaavat lapsille oven jännittävien seikkailujen maailmaan. NINJAGO-fanit voivat yhdistää voimansa sankariensa kanssa ja kukistaa vihollisia taisteluleikeissä. Upea ninjalelujen sarja sisältää moottoripyöriä, robotteja ja paljon muuta.

  • LEGO NINJAGO Ninja-auto X-1 (71737) on uudistettu versio 2-in-1-ninja-ajoneuvosta. Se sisältää ampuvan leluauton ja ninjamoottoripyörän, joiden parissa lapset voivat uppoutua loputtomiin jännittäviin leikkeihin.
  • Vaikuttavassa lelusetissä on viisi minihahmoa: ninjat Kai, Jay ja Cole Legacy tv-sarjan 3. kaudelta tuttuihin taisteluihin nindroidisoturia ja mindroidia vastaan. Hahmot upeine aseineen ovat valmiita taisteluun.
  • Lapset ovat innoissaan päästessään painamaan nappia, joka syökseeninjahahmon ohjaaman nopean moottoripyörän Ninja-auto X-1:n sisältä.
  • Sisältää keräiltävän kultaisen Cole Legacy -minihahmon ja pienen jalustan NINJAGO-lelujen kymmenvuotisen historian kunniaksi.
  • Pidä silmäsi auki, sillä löydät lisää keräiltäviä kultaisia erikoisminihahmoja muista NINJAGO-seteistä: Elementtiturnaus (71735), Lohkareentuhoaja (71736) ja Zanen titaanirobotin taistelu (71738).
  • Tämä upea ninjalelusetti on hauska rakennustehtävä 8 vuotta täyttäneille lapsille ja sopii mainiosti syntymäpäivä- ja joululahjaksi.
  • Ampuva autolelu on 7 cm korkea, 23 cm pitkä ja 11 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai matkoilla.
  • LEGO NINJAGO sisältää upean kokoelman vauhdikkaita lelusettejä, jotka ruokkivat lasten leikki-intoa. Ninjaleikeissä lapset oppivat positiivisia elämäntaitoja.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Et tarvitse ninjataitoja!
  • LEGOrakennuspalikat täyttävät tiukimmat kansainväliset standardit, joten LEGO lelujen parissa lapsesi on turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.