Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71717 Matka pääkallotyrmiin

NINJAGO-lautapelin sisältävä lelusetti ja neljä ninjatoimintahahmoa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Matka pääkallotyrmiin
SKU 71717
EAN 5702016617023
Kappaleita 401
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71717 Matka pääkallotyrmiin kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Matka pääkallotyrmiin (71717) lautapelilelusetti ja NINJAGO-tv-sarjasta tutut ninjat: sankari Nya, sankari Jay ja sankari Lloyd. Hauska lelu lapsille, jotka haluavat leikkiä itsekseen tai ystävien kanssa.
  • Tässä hauskassa lelussa on neljä rakennettavaa hahmoa: Sankari Nya, sankari Jay ja sankari Lloyd sekä Murt ja tyrmälelu vankityrmineen. Lapset voivat tuplata huvin pyöräyttämällä noppaa ja kilpailemalla jännittävässä LEGO® lautapelissä.
  • Tämä superupea lelusetti voi olla sekä tyrmälelu NINJAGO® tv-sarjasta tuttujen seikkailuiden leikkimiseen että lautapeli, jossa lapset yrittävät selvittää tiensä ninja-ansojen ja hämähäkkien ohi vapauttaakseen vangitun ninjan.
  • Tämä 401-osainen LEGO® NINJAGO® setti rakennettavine hahmoineen on hauska rakennuskokemus 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös toivottu syntymäpäivälahja tai LEGO lahja innokkaille ninjafaneille.
  • Tämä tyrmäaiheinen lasten lelusetti innostaa taatusti tuntikausiksi luoviin leikkeihin. Lelutyrmä on 13 cm korkea, 22 cm pitkä ja 20 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen, että lapset voivat ottaa sen mukaansa minne vain.
  • Tässä lelutyrmässä ei tarvita paristoja – leikit voi aloittaa heti. Kun lapset saavat mielikuvituksensa rullaamaan, on aika hypätä mukaan toimintaan!
  • Lelutyrmä on helppo rakentaa pakkaukseen sisältyvillä rakennusohjeilla. Mukaansatempaavat tyrmäseikkailut pääsevät nopeasti alkuun.
  • LEGO® NINJAGO® setit ruokkivat lasten luovuutta ja avaavat lapsille portinhuikean jännittävään seikkailumaailmaan leikkimään uhkarohkeita ninjoja.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Nämä LEGO® palikat ja osat on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit jopa Shintaron tyrmissäkin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.