Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Viidakkohyökkääjä 71700

Vauhdikas ja hauska leikkisetti, joka sislt leluauton ja Lloydin minihahmon

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Viidakkohyökkääjä
SKU 71700
EAN 5702016616866
Kappaleita 127
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Viidakkohyökkääjä 71700 kuvaus

Viidakkohyökkääjä (71700) ilahduttaa leluautoleikkien ystäviä ja lapsia, jotka palavat halusta herättää eloon tutut LEGO NINJAGO Legacy seikkailulelut. Koottuaan Viidakkohyökkääjän lapset voivat suunnitella Elementtiturnajaisten jännittäviä toimintakohtauksia ja Lloydin ninjatoimintahahmon eeppisiä viidakkoseikkailuja.

Uusi ja jännittävä tapa rakentaa upeita leluja
Digitaaliset, interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet neuvovat viidakkolelun rakentamisessa. Zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävät ohjeet löytyvät LEGO Life sovelluksesta, ja niiden avulla lapset osaavat rakentaa tämän hienon LEGO mallin rakennuspalikoista.

Parhaat rakennussarjat
LEGO NINJAGO seikkailulelut ovat lasten pääsylippu vauhdikkaaseen maailmaan, jossa he voivat ilmaista itseään omatoimisissa leikeissä ja keksiä tarinoita ninjasotureista. Lapset viihtyvät loputtomissa leikeissään erilaisilla ninjaleluilla. Viidakkolelut, lentokoneet, lohikäärmeet, NINJAGO ajoneuvot ja muut tuotteet kutsuvat mukaansa.

  • LEGO NINJAGO Legacy setissä on Viidakkohyökkääjä-leluauto ja Lloydin ninjatoimintahahmo tv-sarjan 4. kaudelta. Ninjamalleista pitävät lapset uppoutuvat tuntikausiksi omatoimisiin leikkeihin tai yhteisiin leikkihetkiin ystävien kanssa.
  • Tämä lasten rakennussarja sisältää leluauton, jossa on isot kumipyörät kilpa-ajoihin ja kultaisella miekalla varustettu ninjasoturi Lloydin minihahmo. Lapsilla on kaikki tarvittava Elementtiturnauksen tapahtumien leikkimiseen.
  • NINJAGO Masters of Spinjitzu Viidakkohyökkääjän modernissa päivityksessä on hulppea jousitus. Kun auto painetaan alas ja vapautetaan, auto ponnahtaa ilmaan. Lapset voivat leikkiä kisoja tai asettaa mallin näytteille huoneeseensa.
  • Tämä 127-osainen hieno lelu sopii palkitsevaksi rakennustehtäväksi 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös erinomainen syntymäpäivälahja. Ninjarakennelma innostaa nuoret ninjat kokoamaan tiiminsä mielikuvitusleikkeihin.
  • Tämä LEGO NINJAGO ninjarakennelma ja minininjat ovat juuri sopivan kokoisia leikkeihin niin kotona kuin matkoillakin. Leluauto on 7 cm korkea, 14 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Tähän ninjaleluun ei tarvitse metsästää paristoja! Niitä ei tarvita – tämä setti toimii lasten rikkaalla mielikuvituksella.
  • Painetut ohjeet ovat hyviä, mutta LEGO setit sisältävät rakennusprosessin avuksi jotain parempaa: digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet LEGO Life sovelluksessa. Lapset voivat rakentaa upeita leluja zoomaus-, kierto- ja haamutilojen avulla.
  • Keräiltävät LEGO NINJAGO toimintalelut ja minitoimintahahmot avaavat lapsille oven fantasiatoimintaleikkien jännittävään maailmaan. Lapset keksivät omia tarinoita, joissa heidän suosikkininjansa seikkailevat.
  • LEGO rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. Tämä pätee niin Maassa kuin NINJAGO Cityssäkin!
  • LEGO palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO rakennussarjat takaavat mielenrauhan.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.