Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71700 Viidakkohyökkääjä

Vauhdikas ja hauska leikkisetti, joka sisältää leluauton ja Lloydin minihahmon

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Viidakkohyökkääjä
SKU 71700
Kappaleita 127
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71700 Viidakkohyökkääjä kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Legacy setissä on Viidakkohyökkääjä-leluauto ja Lloydin ninjatoimintahahmo tv-sarjan 4. kaudelta. Ninjamalleista pitävät lapset uppoutuvat tuntikausiksi omatoimisiin leikkeihin tai yhteisiin leikkihetkiin ystävien kanssa.
  • Tämä lasten rakennussarja sisältää leluauton, jossa on isot kumipyörät kilpa-ajoihin ja kultaisella miekalla varustettu ninjasoturi Lloydin minihahmo. Lapsilla on kaikki tarvittava Elementtiturnauksen tapahtumien leikkimiseen.
  • NINJAGO® Masters of Spinjitzu Viidakkohyökkääjän modernissa päivityksessä on hulppea jousitus. Kun auto painetaan alas ja vapautetaan, auto ponnahtaa ilmaan. Lapset voivat leikkiä kisoja tai asettaa mallin näytteille huoneeseensa.
  • Tämä 127-osainen hieno lelu sopii palkitsevaksi rakennustehtäväksi 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös erinomainen syntymäpäivälahja. Ninjarakennelma innostaa nuoret ninjat kokoamaan tiiminsä mielikuvitusleikkeihin.
  • Tämä LEGO® NINJAGO® ninjarakennelma ja minininjat ovat juuri sopivan kokoisia leikkeihin niin kotona kuin matkoillakin. Leluauto on 7 cm korkea, 14 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Tähän ninjaleluun ei tarvitse metsästää paristoja! Niitä ei tarvita – tämä setti toimii lasten rikkaalla mielikuvituksella.
  • Painetut ohjeet ovat hyviä, mutta LEGO® setit sisältävät rakennusprosessin avuksi jotain parempaa: digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet LEGO® Life sovelluksessa. Lapset voivat rakentaa upeita leluja zoomaus-, kierto- ja haamutilojen avulla.
  • Keräiltävät LEGO® NINJAGO® toimintalelut ja minitoimintahahmot avaavat lapsille oven fantasiatoimintaleikkien jännittävään maailmaan. Lapset keksivät omia tarinoita, joissa heidän suosikkininjansa seikkailevat.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. Tämä pätee niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin!
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® rakennussarjat takaavat mielenrauhan.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.