Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71710 Ninjojen Viritysauto

Upea ninjaleluauto ja neljä minihahmoa NINJAGO-toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ninjojen Viritysauto
SKU 71710
EAN 5702016616965
Kappaleita 419
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71710 Ninjojen Viritysauto kuvaus

  • Mahtava LEGO® NINJAGO® Ninjojen viritysauto muuttuu lentäväksi autoleluksi. Setti on erinomainen synttärilahja lapsille, jotka rakastavat NINJAGO® autojen rakentamista ja omien tarinoiden leikkimistä minikokoisten ninjasankareiden kanssa.
  • Tässä rakennussetissä on Ninjojen viritysauto ja neljä minihahmoa: NINJAGO® digi-Kai, Scott ja kaksi Punaista Visiiriä. Lapset pakenevat tällä kiiturilla innolla arjesta leikkimään taistelukohtauksia avain-Tanan herruudesta.
  • Mahtava lasten leluauto tarjoaa rakentajille paljon vaihtoehtoja, sillä ninjojen viritysautoon voi lisätä siivet, jolloin se muuttuu lentokoneeksi. Neljällä rakennettavalla hahmolla on uudet taulut, joissa näkyy heidän jäljellä olevat elämänsä.
  • Tämä 419-osainen ninjasetti on palkitseva rakennelma 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se on hieno syntymäpäivälahja. Setti on tammikuun 2020 uutuus, joka takaa pikku ninjoille loputtomasti kisahenkisiä leikkejä. Sen parissa viihtyy tuntikausia.
  • LEGO® NINJAGO® vauhtiauto sopii hyvin leikkeihin kotona tai sujautettavaksi laukkuun matkaleikkejä varten. Ninjojen viritysauto on 6 cm korkea, 33 cm pitkä ja 11 cm leveä.
  • Tässä kisahenkisessä lelusetissä ei tarvita paristoja – rakennettu malli on valmis jännittäviin fantasialeikkeihin NINJAGO®-maailmassa, joten ajoneuvoja ei tarvitse koskaan pysähtyä tankkaamaan.
  • Tämä on täydellinen LEGO® lahja nuorelle rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla LEGO® vauhtiauto on nopeasti valmis toimintaan.
  • LEGO® NINJAGO® rakennuslelut ruokkivat lasten luovuutta ja auttavat heitä pakenemaan seikkailujen jännittävään maailmaan. Siellä he yhdistävät voimansa ninjasankareiden kanssa loputtomissa seikkailuissa ja taisteluissa pahuuden voimia vastaan.
  • Tässä leluautossa käytetyt LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Tässä vauhtiautossa käytettyjä LEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO® lelun.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.