Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Katamaraanin meritaistelu 71748

LEGO NINJAGO taisteluvenesetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Katamaraanin meritaistelu
SKU 71748
EAN 5702016889284
Kappaleita 780
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 62,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Katamaraanin meritaistelu 71748 kuvaus

Jännittävät meriseikkailut odottavat ninjafaneja tämän ainutlaatuisen ja superupean LEGO NINJAGO Katamaraanin meritaistelu (71748) setin parissa. Toinen katamaraaneista jakautuu 3 veneleluksi, joista yhdessä on minivankila. Lapsilla on kaikki tarvittava tuntikausien mielikuvitusleikkeihin.

Ensiluokkainen NINJAGO-lelusetti
Tässä ninjalelussa on 6 minihahmoa: Saari-Jay, Saari-Kai ja Saari-Zane sekä heidän vihollisensa päällikkö Mammatus, Ukkosenvartija ja Jyrinänvartija, joilla kaikilla on keihäitä, miekkoja ja kilpiä vauhdittamaan lasten taisteluleikkejä.

Parhaat lahjat luoviin leikkeihin
NINJAGO-lelut avaavat oven jännittävien seikkailujen maailmaan. Pikku rakentajista on hauska koota nämä upeat lelut ja yhdistää sitten voimansa ninjasankariensa kanssa. Lapset oppivat tärkeitä taitoja taistellessaan pahiksia vastaan lohikäärmeiden, robottien ja temppelien upean kokoelman avulla.

  • LEGO NINJAGO Katamaraanin meritaistelu (71748) on toimintaa tulviva ninjalelusetti, jossa on 2 katamaraania. Niistä toinen jakautuu 3 veneeksi, jolla lapset voivat leikkiä jännittäviä merellisiä yhteenottoja.
  • Mukana on 6 minihahmoa NINJAGO tv-sarjasta: Saari-Jay, Saari-Zane ja Saari-Kai, jotka taistelevat päällikkö Mammatusta, Jyrinänvartijaa ja Ukkosenvartijaa vastaan – kaikilla hahmoilla on hienoja aseita.
  • Vartijoiden taistelukatamaraanissa on 2 jousitoimista asetta ja sen voi jakaa 3 veneeksi, joista yhdessä on vankila ninjoille ja toisessa on 2 nuppiasetta ja laatikollinen timantteja.
  • Ninjojen katamaraanilelussa on 2 jousitoimista asetta, ja sen voi taittaa nopeustilaan tai avata takaisin hyökkäystilaan.
  • Tämä 780-osainen taistelusetti on hauska rakennelma 9 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mainio syntymäpäivä- tai joululahja, joka ihastuttaa ystäviä.
  • Vartijoiden katamaraani on 22 cm korkea, 33 cm pitkä ja 24 cm leveä – se on upean kokoinen näytteille lapsen omaan huoneeseen taisteluleikkien ollessa tauolla.
  • Pidä silmällä muita tv-sarjan inspiroimia NINJAGO-settejä: Lloydin viidakkochopper (71745), Viidakkolohikäärme (71746) ja Vartijoiden kylä (71747).
  • LEGO NINJAGO teema tarjoaa upean kokoelman huikeita lelusettejä, joista jokainen ninjafani on ylpeä. Lelut opettavat lapsille positiivisia elämäntaitoja, kun he leikkivät sankareidensa jännittäviä seikkailuja.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisimmista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.