Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Viidakkolohikäärme 71746

Fantastinen LEGO NINJAGO lohikrmelelusetti

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Viidakkolohikäärme
SKU 71746
EAN 5702016889673
Kappaleita 506
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Viidakkolohikäärme 71746 kuvaus

Lapset pääsevät leikkimään LEGO NINJAGO tv-sarjan jännittäviä kohtauksia tällä superupealla Viidakkolohikäärme-ninjalelusetillä (71746). Lohikäärmeen siivet, jalat ja pyrstön voi kääntää eri asentoihin ja sen leuat avautuvat ja sulkeutuvat. Ninjat voivat myös ratsastaa sen satulassa, joten mielikuvitusleikkeihin riittää puhtia.

Hienoja ninjaleluja lapsille
Lohikäärmelelun mukana on 4 minihahmoa: Saari-Lloyd, Saari-Zane, PoulErik ja Ukkosenvartija. Kaikilla on aseet, joten lapset voivat leikkiä mukaansatempaavia taisteluita myrskyamuletista. Mukana on myös ammustoiminnolla varustettu surffilauta hauskoihin taisteluleikkeihin.

Lahjoja, jotka lumoavat ystävät
LEGO NINJAGO lelut ovat hienoja lahjoja lapsille, jotka haluavat paeta jännittävään ja kiehtovaan fantasiamaailmaan. Siellä he voivat yhdistää voimansa sankariensa kanssa ja taistella pahiksia vastaan. Ninjafanit voivat leikkiä hauskojen lelujen upealla kokoelmalla, johon kuuluu lohikäärmeitä, suihkareita ja kulkuneuvoja.

  • LEGO NINJAGO Viidakkolohikäärme (71746) lelusetti sisältää fantastisen eri asentoihin asetettavan lohikäärmelelun, jolla lapset voivat leikkiä tv-sarjan tapahtumia tai keksiä itse jännittäviä tarinoita.
  • Mukana on 4 minihahmoa LEGO NINJAGO tv-sarjasta: Saari-Lloyd, Saari-Zane, PoulErik ja Ukkosenvartija, joilla on hienoja aseita tekemään taisteluleikeistä hauskempia.
  • Lohikäärmelelussa on liikuteltavat siivet, jalat ja pyrstö ja leuat, jotka avautuvat ja sulkeutuvat, ja irrotettava satula, jotta ninja voi ratsastaa lohikäärmeellä taisteluseikkailuissa.
  • Setti sisältää myös hienon surffilaudan, jossa on purje ja ammuntatoiminto, joka hurmaa leikkikaverit ja tarjoaa lisää vaihtoehtoja lasten ninjataisteluihin.
  • Tämä hieno rakennettava lelusetti on erittäin toivottu syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneiden ninjoista ja luovista leikeistä pitävien lasten keskuudessa.
  • Viidakkolohikäärme on 15 cm korkea, 30 cm pitkä ja 17 cm leveä, joten lapset voivat esitellä sitä ylpeänä omassa huoneessaan taisteluleikkien välissä.
  • Pidä silmällä muita tv-sarjan inspiroimia NINJAGO-settejä: Lloydin viidakkochopper (71745), Vartijoiden kylä (71747) ja Katamaraanin meritaistelu (71748).
  • LEGO NINJAGO teema tarjoaa upean kokoelman hienoja leluja niin leikkeihin kuin näytteillekin. Niiden avulla lapset voivat oppia positiivisia elämäntaitoja leikkiessään jännittäviä seikkailuja ninjasankareidensa kanssa.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten näiden lelujen parissa lapsesi ovat turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.