Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71706 Colen Kiituriauto

Hauska leikkisetti, jossa on leluauto ja kaksi minihahmoa kisaleikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Colen Kiituriauto
SKU 71706
EAN 5702016616927
Kappaleita 52
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71706 Colen Kiituriauto kuvaus

  • Hauska LEGO® NINJAGO® leluautosetti sisältää Colen kiituriauton. Tämän helposti rakennettavan LEGO® setin avulla alle kouluikäiset lapset voivat opetella rakentamaan. Yksikertaiset rakennusvaiheet vahvistavat lasten itseluottamusta.
  • Tässä leluautosetissä on aloituspalikka-alusta, joka helpottaa kiituriauton rakentamista. Se sisältää myös digi-Colen ja Hausnerin leijulaudallaan. Alle kouluikäisistä lapsista on hauska leikkiä Prime Empiresta tuttuja mielikuvitustarinoita.
  • Tämä tammikuun 2020 uutuus on suosikkilelu, joka sisältää NINJAGO® digi-Colen ja Hausnerin rakennettavat hahmot, jotka osallistuvat eeppisen hienoihin seikkailuihin Prime Empire -videopelissä.
  • Tämä 52-osainen lasten leluautosetti on nopea rakennelma neljä vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja sopii hyvin joululahjaksi. Lelusetti innostaa jännittävän NINJAGO®-maailman ninjafanit mielikuvitusleikkeihin.
  • LEGO® NINJAGO® autot sopivat täydellisesti leikkeihin kotona tai sujautettavaksi laukkuun matkaleikkejä varten. Kiituriauto on 4 cm korkea, 10 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • Tässä leluautosetissä ei tarvita paristoja – se saa virtansa lasten mielikuvituksesta, joten NINJAGO®-maailmassa kilpa-ajot ja taistelut eivät koskaan keskeydy.
  • Alle kouluikäiset oppivat rakentamaan digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Niissä on helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus-, kierto- ja haamutila. Lapsista on hauska käyttää sovellusta ja nähdä, miten heidän lelunsa heräävät eloon.
  • Rakennettavat LEGO® 4+ lelut esittelevät pienille lapsille valtavan maailman täynnä elokuvasuosikkeja, tv-hahmoja ja arjen sankareita. Lelujen avulla lapset ymmärtävät rakennusvaiheiden merkityksen ja heidän itseluottamuksensa kasvaa.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – niin Maassa kuin NINJAGO®-maailmassakin!
  • LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® rakennussarjat takaavat mielenrauhan.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.