Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71704 Kain taistelualus

Huikea Kain taistelualus jännittäviin roolileikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kain taistelualus
SKU 71704
EAN 5702016616903
Kappaleita 513
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71704 Kain taistelualus kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Legacy setti sisältää sarjan 3. kaudelta tutut Kain taistelualuksen, kaksi ninjaa ja kaksi nindroidisoturia. Ninjaleluista pitävät lapset uppoutuvat tuntikausiksi omatoimisiin leikkeihin tai yhteisiin leikkihetkiin ystävien kanssa.
  • Huikea lelusetti sisältää ninjasuihkarin, kaksi ninjaa ja kaksi nindroidisoturia nindroidiaseineen. Se sisältää kaiken tarvittavan NINJAGO® Masters of Spinjitzu -sarjasta tuttujen leikkitaistelujen toteuttamiseen.
  • Uudistettu, moderni versio NINJAGO® Masters of Spinjitzun taistelualuksesta, jossa on taittuvat siivet, säädettävä ohjaamo ja kaksi jousitoimista asetta. Eeppisten taistelujen välillä taistelualus kerää katseet lastenhuoneen koristeena.
  • 513-osainen NINJAGO® Legacy -setti on hauska rakennustehtävä 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös jännittävä syntymäpäivä- tai joululahja. NINJAGO-fanit voivat uppoutua tuntikausiksi luovaan leikkiin tämän ninjasoturisetin parissa.
  • LEGO® NINJAGO® Legacy on juuri sopivankokoinen sekä kotiin että lasten mukaan matkalle. Lelusuihkari on 13 cm korkea, 34 cm pitkä ja 43 cm leveä.
  • Jännittävässä leikkisetissä ei tarvita paristoja – riittää, että pienet ninjat päästävät mielikuvituksensa vauhtiin, ja NINJAGO®-seikkailut voivat alkaa.
  • Lasten ei tarvitse murehtia, kuinka 513 osan kanssa edetään. Ninjasoturien setti sisältää selkeät ohjeet rakennusprosessin kaikista vaiheista.
  • Hauskat LEGO® NINJAGO® lelut ja rakennettavat hahmot avaavat lapsille oven toiminnantäyteisten mielikuvitusleikkien jännittävään maailmaan. Lapset keksivät omia tarinoita, joissa heidän suosikkininjansa seikkailevat.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. Ja tämä pätee niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin!
  • LEGO® palikoita ja osia testataan väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO® takaa mielenrauhan, sillä LEGO rakennussarjat ovat taatusti turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.