Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71364 Whompin laavahaaste -laajennussarja

Jännittävä laajennussarja, joka sisältää Whompin, Lava Bubblen ja paljon muuta!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 71364
Kappaleita 133
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71364 Whompin laavahaaste -laajennussarja kuvaus

 • Tämän hauskan Whompin laavahaaste -laajennussarjan (71364) avulla lapset voivat rakentaa uuden vauhdikkaan tason LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan ja kilpailla ystäviään vastaan.
 • Pelaaja voi rakentaa setin osista oman haastavan ratansa. Mukana ovat mm. liukutaso, jolla LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) voi tasapainoilla, Whomp- ja Laava Bubble -hahmot ja vain tästä setistä löytyvä P-kytkin.
 • Lapsista on hauska nähdä ja kuulla, millä kaikilla tavoilla LEGO® Mario™ reagoi kohdatessaan viholliset ja ansaitessaan tempuillaan digitaalisen kolikkosateen voitettuaan Whompin ja aktivoituaan P-kytkimen.
 • Tämä 133-osainen luova LEGO® lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Laajennussarjan voi yhdistää Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360), ja sen avulla on kiva rakentaa ja muunnella ikiomia tasoja.
 • Moduuli on perusmuodossaan 8,5 cm korkea, 22 cm leveä ja 16,5 cm syvä. Sen voi rakentaa aina uudella tavalla ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin laajennussarjoihin.
 • Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. Vauhdita pelejä yhdistämällä se Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
 • Setti sisältää rakennusohjeet ja hienoja digitaalisia tarkastelutyökaluja. Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus on turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Settien avulla fanit voivat laajentaa pelirataansa, rakentaa sen uusiksi ja keksiä omia tasoja. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen kiinnityksen.
 • LEGO® palikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.