Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71364 Whompin laavahaaste -laajennussarja

Jännittävä laajennussarja, joka sisältää Whompin, Lava Bubblen ja paljon muuta!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Whompin laavahaaste -laajennussarja
SKU 71364
EAN 5702016618433
Kappaleita 133
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71364 Whompin laavahaaste -laajennussarja kuvaus

 • Tämän hauskan Whompin laavahaaste -laajennussarjan (71364) avulla lapset voivat rakentaa uuden vauhdikkaan tason LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan ja kilpailla ystäviään vastaan.
 • Pelaaja voi rakentaa setin osista oman haastavan ratansa. Mukana ovat mm. liukutaso, jolla LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) voi tasapainoilla, Whomp- ja Laava Bubble -hahmot ja vain tästä setistä löytyvä P-kytkin.
 • Lapsista on hauska nähdä ja kuulla, millä kaikilla tavoilla LEGO® Mario™ reagoi kohdatessaan viholliset ja ansaitessaan tempuillaan digitaalisen kolikkosateen voitettuaan Whompin ja aktivoituaan P-kytkimen.
 • Tämä 133-osainen luova LEGO® lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Laajennussarjan voi yhdistää Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360), ja sen avulla on kiva rakentaa ja muunnella ikiomia tasoja.
 • Moduuli on perusmuodossaan 8,5 cm korkea, 22 cm leveä ja 16,5 cm syvä. Sen voi rakentaa aina uudella tavalla ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin laajennussarjoihin.
 • Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. Vauhdita pelejä yhdistämällä se Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
 • Setti sisältää rakennusohjeet ja hienoja digitaalisia tarkastelutyökaluja. Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus on turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Settien avulla fanit voivat laajentaa pelirataansa, rakentaa sen uusiksi ja keksiä omia tasoja. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen kiinnityksen.
 • LEGO® palikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.