Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Seikkailut Luigin kanssa aloitusrata 71387

Rakenna aloitusrata ja syksy LEGO Luigi seikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Seikkailut Luigin kanssa aloitusrata
SKU 71387
EAN 5702016912593
Kappaleita 280
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 69,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Seikkailut Luigin kanssa aloitusrata 71387 kuvaus

Tutustuta lapset interaktiiviseen LEGO Super Mario maailmaan tämän Seikkailut Luigin kanssa -aloitusradan (71387) avulla. Trenditietoisille lapsille sopiva lahjalelu sisältää LEGO Luigi hahmon, jonka reaktiot näet ilmeinä nestekidenäytöllä ja kuulet kaiuttimen kautta. Pelaajat ansaitsevat digitaalisia kolikoita ja auttavat LEGO Luigia suorittamaan pyörivän keinun ja lentohaasteet yhdessä pinkin Yoshin kanssa. Tehtävänä on päihittää Boom Boom ja Luu-Goomba. Tämän tornibiomin nugaanruskeat palikat aktivoivat myös erilaisia reaktioita LEGO Luigissa ja-kuutiosta saa lisäpalkintoja.

Luovaa huvia
Löydät rakennusohjeet ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta, joka sisältää myös ideoita mm. tasojen rakentamiseen eri tavoilla.

Rajattomat mahdollisuudet
Keräiltävät LEGO Super Mario keräilysetit ovat uusi tapa leikkiä tutulla Super Mario -hahmolla tosimaailmassa. Aloitusradan, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset voi yhdistää lukemattomilla tavoilla, joten fanit voivat rakentaa peliin rajattomasti omia tasoja.

  • Esittele Super Marion faneille tosimaailman LEGO Super Mario maailma tämän Seikkailut Luigin kanssa -aloitusradan avulla. Setti sisältää LEGO Luigi hahmon hauskoihin interaktiivisiin leikkeihin.
  • LEGO Luigilla on värianturi, liikkeisiin välittömästi reagoiva nestekidenäyttö ja kaiutin, josta kuulet videopelistä tuttuja ääniä ja musiikkia.
  • Siirrä LEGO Luigi aloitusputkesta maalitolppaan ja kerää digitaalisia kolikoita pyörivä keinu- ja lentohaasteissa. Kokeile, mitä tapahtuu, kun Luigi pääsee-kuution kohdalle tai kohtaa pinkin Yoshin, Boom Boomin ja Luu-Goomban hahmot.
  • Tornibiomin nugaanruskeat palikat aktivoivat LEGO Luigissa erilaisia reaktioita.
  • Tämä moduuleista koostuva 280-osainen LEGO lelun rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Sen voi rakentaa vaikka kuinka monella tavalla ja yhdistää muihin LEGO Super Mario setteihin.
  • LEGO Luigi hahmo toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Tämä on interaktiivinen leikkielämys, jossa pelaajat saavat välitöntä palautetta ja palkintoja luovuudesta.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää rakennusohjeita, luovia vinkkejä ja turvallisen alustan, jossa lapset voivat jakaa ideoitaan. Luettelo yhteensopivista Android- ja iOS-laitteista on osoitteessa LEGO.com/devicecheck.
  • Keräiltävät LEGO Super Mario lelusetit tuovat ikoniset Super Mario -hahmot todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti ainutlaatuisia pelitasoja.
  • LEGO palikat ja osat täyttävät alan vaativat standardit. Näin varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja yhdistyvät aina helposti ja varmasti – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.