Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71363 Aavikko-Pokey-laajennussarja

Laajennussarja vasaranheilutustaisteluihin Pokeyn kanssa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Aavikko-Pokey-laajennussarja
SKU 71363
EAN 5702016618426
Kappaleita 180
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71363 Aavikko-Pokey-laajennussarja kuvaus

 • Lapset voivat lisätä jännittävän vasaranheilutushaasteen LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan ja kilpailla ystäviään vastaan tämän hauskan Aavikko-Pokey-laajennussarjan (71363) parissa.
 • Tässä setissä on vasarakääntöpöytä, jonka avulla LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) kaataa rakennettavan kaktusmaisen Pokey-hahmon pala palalta. Mukana on myös Monty Molen hahmo, jonka voittamalla voit ansaita lisäpalkintoja.
 • Musiikki soi, kun LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) asetetaan vasarakääntöpöydälle. Tämä lapsille suunnattu rakennussarja sisältää myös kolme toimintopalikkaa. Kun LEGO Mario hyppää niiden päälle, se reagoi eri tavoilla.
 • Tämä 180-osainen luova LEGO® lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on jo käytössään Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata. Setti innostaa lapsia rakentamaan ja keksimään omia, ainutlaatuisia tasoja.
 • Moduuli on perusmuodossaan 12 cm korkea, 21 cm leveä ja 12 cm pitkä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO® Super Mario™ laajennussarjoihin.
 • Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. Vauhdikkaat pelit alkavat heti, kun yhdistät sen Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan. Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti ja itsevarmalla otteella.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet ja ideoita luoviin leikkeihin. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Settien parissa fanit voivat laajentaa pelirataansa ja rakentaa rajattoman määrän uusia haasteita. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
 • LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme tasalaatuisuuden ja yhteensopivuuden.
 • LEGO® rakennuspalikoita ja osia testaan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.