Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO NINJAGO Cityn puutarhat 71741

Vaikuttava LEGO NINJAGO ninjatalo-lelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO NINJAGO Cityn puutarhat
SKU 71741
EAN 5702016912692
Kappaleita 5686
Sarja LEGO NINJAGO
Ikä 14+ vuotta
LEGO hinta 349,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO NINJAGO Cityn puutarhat 71741 kuvaus

Kymmenen vuotta sitten LEGO Ninjagon jännittävä maailma heräsi henkiin. Jännittävä maailma täynnä ninjoja, roistoja ja verenhimoisia seikkailuja. Ninjago-maailman kymmenvuotisjuhlan kunniaksi LEGO julkaisee Ninjago City Gardens -setin 14. tammikuuta 2021. LEGO 71741 on sarja täynnä yllätyksiä. Jokaisen Ninjago-fanin unelma.

Hämmästytä sinut yksityiskohdilla

Ninjago City Gardens -setti on täynnä mielenkiintoisia, yllättäviä ja lumoavia yksityiskohtia. Ninjago City Gardensissa on paitsi vähintään kolme kerrosta korkea ninjatalo, myös jäätelöbaari, museo ja oikea ninjakomentokeskus. On jopa lisätty piilotettu huone. Löydätkö sen?

Sarja on modulaarinen, joten voit helposti purkaa jokaisen kerroksen. Näin pääset helposti käsiksi kaikkeen, voit ihailla sitä tai tietenkin leikkiä sillä. LEGO 71741 koostuu peräti 5685 osasta. Täältä löydät söpöimmät asusteet ja kauneimmat ninjahistoriaan liittyvät yksityiskohdat.

Yhdistäminen muiden sarjojen kanssa

Muutama vuosi sitten LEGO julkaisi Ninjago City- ja Ninjago City Docks -sarjat. Molemmat sarjat perustuivat Ninjago-elokuvaan, ja ne olivat erittäin suosittuja Ninjago- ja LEGO-fanien keskuudessa. Sarjat voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin rakentelu- ja leikkihauskuus lisääntyy entisestään. Tämän pohjalta LEGO rakentaa Ninjago City Gardens -kaupunkipuutarhoja.

LEGO 71741 voidaan yhdistää myös muihin Ninjago City -sarjoihin. Tämä herättää varmasti paljon nostalgiaa vanhemmissa Ninjago LEGO -faneissa, mutta myös uusissa faneissa tämä voi varmasti lisätä pelaamisen hauskuutta.

Ninjago City -sarjojen lisäksi LEGO on vuosien varrella julkaissut vielä lisää Ninjago LEGO -osia. Nämä sarjat sopivat tietysti myös hyvin Ninjago City Gardensiin. Uppoudu täysin tähän kiehtovaan maailmaan ja keksi jännittävimmät ninjaseikkailut.

Tunteja rakentamisen ja pelaamisen iloa

Vaikka sinulla olisi vain Ninjago City Gardens -kaupunkipuutarha, sinulla on enemmän kuin tarpeeksi rakennettavaa. Ninjatalo on peräti 73 senttimetriä korkea, 44 senttimetriä pitkä ja 33 senttimetriä leveä. Tämä tekee rakenteesta todellisen katseenvangitsijan ja takaa tuntikausien rakenteluhupia.

Hauskuuden lisäämiseksi sarjan mukana tulee peräti 19 minifiguuria. Kaikki ninjat ja osa heidän liittolaisistaan löytyvät laatikosta. LEGO 71741:n erikoisin minifiguuri on kultainen Wu Legacy. Tämä hahmo luotiin erityisesti Ninjagon kymmenvuotisjuhlan kunniaksi, ja löydät sen vain tästä sarjasta. Pakollinen hankinta todellisille Ninjago-faneille.

Unohtumaton syntymäpäivälahja

Ninjago City Gardens on täydellinen tapa juhlistaa rakastetun maailman kymmenettä syntymäpäivää. Setin monet yksityiskohdat, hauskat minifiguurit ja koko tekevät oikeutta Ninjago-maailman koolle ja vaikutukselle.

Rakennussarja on melko monimutkainen, joten laatikossa on ikäraja 14+. Mutta tämä rakennusprojekti sopii hyvin myös aikuisille tai Ninjago-faneille. Oletko valmis tuntemaan itsesi todelliseksi ninjaksi?

  • Upea NINJAGO Cityn puutarhat (71741) sisältää rakennettavan kolmekerroksisen ninjatalon leikkeihin tai koristeeksi NINJAGO-maailman 10-vuotisen historian kunniaksi.
  • Talolelusetissä on uskomattomat 19 minihahmoa, jotka parantavat roolileikkejä: nuori Lloyd, Kai, Zane, urbaani Cole, urbaani Jay, urbaani Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei ja Tito.
  • Mallissa on paljon huoneita, kuten jäätelökioski, Chenin nuudelitalo, ninjojen valvomo ja museo sekä ninjojen vaiherikkaan historian innoittamia tarvikkeita ja yksityiskohtia.
  • Mallin kaikki kolme kerrosta voi nostaa pois helpottamaan leikkejä, ja talon takana on tikkaat, joita voi vetää ylös ja alas.
  • Tämä 5 685-osainen ninjalelusetti on loistava syntymäpäivälahja intohimoisille NINJAGO tai LEGO faneille, ja sen rakentaminen yhdessä voi olla hauska lasta ja vanhempaa yhdistävä kokemus.
  • Ninjatalo on 73 cm korkea, 44 cm pitkä ja 33 cm leveä, joten se tekee taatusti vaikutuksen näytteille asetettuna.
  • Mukana on keräiltävä kultainen Wu Legacy -minihahmo, joka on julkaistu LEGO NINJAGO maailman 10-vuotisen historian kunniaksi.
  • LEGO NINJAGO teema sisältää upean kokoelman hienoja leluja leikkeihin ja koristeeksi, esimerkiksi robotteja, lohikäärmeitä, autoja ja veneitä.
  • LEGO palikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti. Ninjataitoja ei tarvita!
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukimmat kansainväliset standardit, joten LEGO lelujen parissa lapsesi on turvassa.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.