Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Stunttipuisto 60293

Hieno stunttipuistolelusetti lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stunttipuisto
SKU 60293
EAN 5702016911961
Kappaleita 170
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Stunttipuisto 60293 kuvaus

LEGO City Stunttipuisto (60293) leikkisetti sisältää vauhtipyörällä toimivan lelumoottoripyörän, joka takaa huikeat stunttitemput. Lapset voivat virittää pyörän ja kiitää sen kanssa mahtaviin temppuihin erilaisia esteitä ylittäen ja haasteita suorittaen. Temppumoduulit voi vaihtaa nopeasti eri järjestykseen, kun on uudenlaisen kisaradan tai esityksen aika.

Rakennuslelu 5 vuotta täyttäneiden lasten leikkeihin
Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Ne löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla setin rakentaminen on lastenleikkiä.

Inspiroiva LEGO Cityn maailma
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien moottoripyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin. Yhdistä LEGO City Stuntz universumin toiminnantäyteisiä leikkisettejä toisiinsa, niin hauskuus- ja jännityskerroin kasvaa entisestään!

  • Luo puitteet jännittäville toimintaleikeille tällä LEGO City Stunttipuistolla (60293), jossa on vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä ja erilaisia lavasteita ja haasteita upeita esityksiä varten.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaikki tarvikkeet moduuleista rakennettavaan stunttipuistoon, jossa on 2 ramppia, esteitä, liekkejä, hämähäkkihäkki ja vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä. Mukana on myös LEGO City tv-sarjasta tuttu Tread Octanen minihahmo.
  • Lapset voivat virittää stunttipyörän vauhtipyörän jatehdä upeita temppuja. Lelusetin voi yhdistää myös muihin LEGO City stunttisetteihin entistä suuremmiksi tapahtumiksi ja esityksiksi!
  • Innoittava syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät, joten leikki on nopeasti täydessä vauhdissa!
  • Valmiiksi rakennettuna Stunttipuisto on 10 cm korkea, 30 cm leveä ja 13,5 cm syvä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä lelusetti toimii vauhtipyörän ja lasten mielikuvituksen voimalla.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi.
  • LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien stunttipyörien, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • LEGO City settien kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.