Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Villieläinten pelastusoperaatio 60302

Toiminnantyteisi villielinten pelastusseikkailuja lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Villieläinten pelastusoperaatio
SKU 60302
EAN 5702016911930
Kappaleita 525
Sarja LEGO City
LEGO hinta 80,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Villieläinten pelastusoperaatio 60302 kuvaus

Tämä monta mallia sisältävä LEGO City Villieläinten pelastusoperaatio (60302) lelusetti on täynnä upeita yksityiskohtia, kuten hienon vinssillä varustetun helikopterin, savanniympäristön, jossa on maanvyörytoiminto, ja eläinlääkärin klinikan. Lisää mukaan vielä norsut, krokotiilit, apina ja pelastustiimi, niin kaikki on valmista tuntikausien jännittäviin ja hauskoihin eläintenpelastusleikkeihin.

Hieno rakennus- ja leikkielämys 6 vuotta täyttäneille lapsille
Tämä LEGO City setti sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet. Voit myös ladata Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden upeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla lapset kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi!

Lapset toiminnan keskipisteessä
LEGO Cityn villieläinlelusetit sisältävät kaikille tuttuja eläimiä, realistisia ympäristöjä, yksityiskohtaisia ajoneuvoja ja inspiroivia hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Lapset pääsevät leikkimään arjen sankareita tarinoissa ja tilanteissa, jotka kuvaavat elämää hauskalla ja jännittävällä tavalla.

  • Tämä LEGO City Villieläinten pelastusoperaatio (60302) lelusetti sisältää monia jännittäviä ominaisuuksia, kaikille tuttuja eläinhahmoja ja inspiroivia hahmoja loputtomiin villieläinten pelastusleikkeihin.
  • Sisältää kaiken helikopterin, jossa on vinssi, tela-ajoneuvon, eläinlääkärin klinikan, maanvyörytoiminnolla varustetun savanniympäristön rakentamiseen. Mukana norsun, norsuvauvan ja käärmeen hahmot, 2 apinahahmoa ja 4 minihahmoa.
  • Lapset voivat aktivoida puu- ja kivivyöryn vivun avulla. Helikopterissa on toimiva vinssi, pyörivät roottorit ja rahtitila. Tela-ajoneuvossa on irrotettava nosturin ketju ja säilytyslokeroita.
  • Hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Lelusetin voi yhdistää myös muihin LEGO Cityn villieläinsetteihin, jolloin villieläin- ja seikkailuleikit yltyvät entisestään.
  • Tämän LEGO City Villieläinten pelastusoperaatio lelusetti on 12 cm korkea, 35 cm pitkä ja 31 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat suurennuslasi, banaani, apinan kipsi, kuppi, erilaisia laboratorioesineitä ja krokotiilin muna.
  • Sisältää selkeät 4+-rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden avulla lapset kehittyvät mestarirakentajiksi.
  • LEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa. Setit kehittävät itseluottamusta ja tärkeitä elämäntaitoja, kun lapset leikkivät todellisia tapahtumia jäljitteleviä jännittäviä tarinoita ja tilanteita.
  • Kaikki LEGO City rakennussettien osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja niillä on hauska rakentaa.
  • LEGO City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.