Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Safarimaasturi 60267

Hauska safarilelu lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Safarimaasturi
SKU 60267
EAN 5702016618013
Kappaleita 168
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Safarimaasturi 60267 kuvaus

Lapset villiintyvät nähdessään LEGO City Safarimaasturi (60267) seikkailusetin, jonka tyylikkäässä, seeprakuvioidussa safarimaasturissa on kamerateline, irrotettava kattoteline ja siistejä tarvikkeita. Lasten mielikuvitus saa laukata vapaana heidän auttaessaan tutkimusmatkailijoita perustamaan leirin villieläinten kuvausta varten.

Täynnä hauskoja toimintoja!
Jos etsit toimintaleikkeihin innostavaa lelusettiä, josta lapset pitävät tämä setti on täydellinen. Mahtava maasturi, naarasleijona ja papukaija ja 2 tutkimusmatkailijan minihahmoa kiikareilla, kameralla ja hauskalla puupuvulla asustettuina luovat puitteet jännittäville safariseikkailuille.

Hauskaa puuhaa yli 5-vuotiaille
Tämä LEGO Cityn Upeat ajoneuvot lelusetti on nautinnollinen ja omatoiminen rakennus- ja leikkikokemus, ja se sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan LEGO rakentajille. Realistiset ajoneuvot, asusteet ja hauskat hahmot innostavat 5 vuotta täyttäneet lapset loputtomiin mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.

 • LEGO Cityn Safarimaasturi leikkisetti kutsuu loputtomaan, omatoimiseen roolileikkiin arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta.
 • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapsi tarvitsee safaria varten! Settiin sisältyvät vankkarakenteinen seeprakuvioitu maasturi, valokuvaajan puuvalepuku, kaksi tutkimusmatkailijan minihahmoa, naarasleijona ja papukaija.
 • Safarimaasturissa on irrotettava kattoteline valokuvaajan puuvalepukua varten ja kamerateline täydellisen valokuvan ottoon. Hauskat leikit yltyvät, kun lapset yhdistävät setin muihin LEGO setteihin. Ne näyttävät hyvältä myös koristeena.
 • Tämä LEGO City Safarimaasturi (60267) leikkisetti on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat ajoneuvoja ja roolileikkileluja. Perusrakennustaidot riittävät.
 • Safarimaasturi on 10 cm korkea, 16 cm pitkä ja 6 cm leveä. Siinä on tarpeeksi tilaa kaikille varusteille, joita lapset tarvitsevat onnistuneella safarilla.
 • Tarvitaanko paristoja?
 • Paristoja ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Leikki voi alkaa heti!
 • Tämän LEGO City rakennuslelun kanssa on helppo päästä alkuun. Pakkaus sisältää selkeät painetut rakennusohjeet. Revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
 • LEGO City Upeat ajoneuvot leikkisettien realistiset lelurakennukset, makeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
 • LEGO rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
 • The LEGO Group testaa kaikki LEGO palikat ja osat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.