Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla 60308

Poliisin ja palokunnan seikkailuja lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla
SKU 60308
EAN 5702016980554
Kappaleita 297
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla 60308 kuvaus

Toiminnantäyteisissä leikeissä viihtyvät lapset ihastuvat ensiluokkaiseen LEGO City Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla (60308) settiin. LEGO Cityn 2 suosittua teemaa yhdistävä setti sisältää poliisiaseman, poliisin merihelikopterin, rosvon pikaveneen ja palokunnan pikkuveneen, joka kelluu oikeasti. Leikkeihin innostavat myös 4 minihahmoa, mukaan lukien LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu sankari, Tom Bennett!

Erinomainen valinta 5 vuotta täyttäneille lapsille
Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla nuoret LEGO rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi.

LEGO Cityn upea maailma
LEGO City lelujen rakennussarjat kutsuvat loputtomiin leikkeihin realististen mallien ja inspiroivien hahmojen parissa. Napatessaan rosvoja ja sammuttaessaan tulipaloja lapsista tulee arjen sankareita toiminnan keskipisteessä. Rakentelun ja leikkien lomassa lapset oppivat myös tärkeitä elämäntaitoja.

  • Tämän laadukkaan, monta mallia sisältävän Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla (60308) lelusetin parissa lapset pääsevät toiminnan keskipisteeseen. Realistiset ajoneuvot ja inspiroivat hahmot innostavat mielikuvitusleikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen poliisiaseman, poliisin merihelikopterin, palokunnan pikkuveneen ja rosvon pakopikaveneen. Mukana myös 4 minihahmoa, mukaan lukien LEGO City tv-sarjasta tuttu hahmo Tom Bennett.
  • Lapset voivatpurjehtia palokunnan pikkuveneellä vedessä, kaataa LEGO liekkejä sammuttimella ja keksiä jännittäviä poliisi- ja palokunta-aiheisia tarinoita inspiroivien minihahmojen kanssa.
  • Vaikuttava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille ja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat sankariroolileikkejä.
  • Poliisiasema on 23 cm korkea, 12 cm leveä ja 10 cm syvä. Palokunnan pikkuvene on 9 cm korkea, 19 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämän rakennettavan lelusetin LEGO lelut toimivat lasten mielikuvituksen voimalla.
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sen zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.
  • LEGO City leluseteissä on paljon toimintoja sisältäviä rakennuksia, realistisia ajoneuvoja ja innostavia hahmoja tuntikausien luoviin rakennuspuuhiin ja mielikuvitusleikkeihin, jotka perustuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.