Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60308 Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla

Poliisin ja palokunnan seikkailuja lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla
SKU 60308
Kappaleita 297
Sarja LEGO City
LEGO hinta 49,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60308 Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla kuvaus

  • Tämän laadukkaan, monta mallia sisältävän Poliisin ja palokunnan operaatio rannikolla (60308) lelusetin parissa lapset pääsevät toiminnan keskipisteeseen. Realistiset ajoneuvot ja inspiroivat hahmot innostavat mielikuvitusleikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen poliisiaseman, poliisin merihelikopterin, palokunnan pikkuveneen ja rosvon pakopikaveneen. Mukana myös 4 minihahmoa, mukaan lukien LEGO® City tv-sarjasta tuttu hahmo Tom Bennett.
  • Lapset voivatpurjehtia palokunnan pikkuveneellä vedessä, kaataa LEGO liekkejä sammuttimella ja keksiä jännittäviä poliisi- ja palokunta-aiheisia tarinoita inspiroivien minihahmojen kanssa.
  • Vaikuttava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® City Adventures tv-sarjan faneille ja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat sankariroolileikkejä.
  • Poliisiasema on 23 cm korkea, 12 cm leveä ja 10 cm syvä. Palokunnan pikkuvene on 9 cm korkea, 19 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämän rakennettavan lelusetin LEGO® lelut toimivat lasten mielikuvituksen voimalla.
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Sen zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.
  • LEGO® City leluseteissä on paljon toimintoja sisältäviä rakennuksia, realistisia ajoneuvoja ja innostavia hahmoja tuntikausien luoviin rakennuspuuhiin ja mielikuvitusleikkeihin, jotka perustuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Kaikki LEGO® palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.