Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Omakotitalo 60291

Monipuolinen ekotalolelusetti lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Omakotitalo
SKU 60291
EAN 5702016911527
Kappaleita 388
Sarja LEGO City
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Omakotitalo 60291 kuvaus

LEGO City Omakotitalossa (60291) on olohuone, keittiö, harrastushuone, makuuhuone, kylpyhuone ja paljon vihreään asumiseen liittyvä ominaisuuksia, kuten aurinkopaneelit, auton latauspiste ja tyylikäs sähköauto. Lelusettiä voi laajentaa mukana olevilla tierakennuslevyillä omaksi kaupungiksi. Minihahmoperheen ja labradorinnoutajan hahmon kanssa mielikuvitusleikit jatkuvat tuntikausia.Mahtava rakennus- ja leikkielämys 5+ lapsilleLelusetti sisältää selkeät ohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla pienistä LEGO rakentajista kehittyy nopeasti mestarirakentajia.Upeita leluja pojille ja tytöilleLEGO City rakennussarjat innostavat tosielämän tapahtumiin perustuviin roolileikkeihin monipuolisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa, jotka takaavat hauskat rakennus- ja leikkielämykset.

  • Tässä vaikuttavassa LEGO City Omakotitalossa (60291) on paljon hauskoja ominaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka innostavat 5 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä tuntikausien loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen 3-kerroksisen ekotalon, jossa on aurinkopaneelit, latauspiste, sähköauto ja paljon muuta. Mukana on myös äidin, isän, tyttären ja pojan minihahmot ja labradorinnoutajan hahmo.
  • Omakotitalo on täynnä realistisia yksityiskohtia, joihin lapset ihastuvat. Pakkauksessa on myös LEGO City tierakennuslevy, jonka avulla lapset voivat yhdistää tämän setin muihin lelusetteihin ja rakentaa kokonaisen kaupungin!
  • Tämä LEGO City Omakotitalo on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO Cityn faneille ja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat luovia leikkejä.
  • Rakennettuna omakotitalo on 22 cm korkea, 25 cm leveä ja 25 cm pitkä. Sähköauto on 5 cm korkea, 11 cm pitkä ja 4 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat lelumiekka, kitara ja kaiutin, maalipensseli ja maalipurkki, radio, pokaali, jääkiekkomailoja, pelikonsoli ja taulu-tv.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi!
  • LEGO City lelusetit sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat luoviin roolileikkeihin, kun lapset keksivät ikiomia seikkailujaan realistisessa ympäristössä.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.