Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60291 Omakotitalo

Monipuolinen ekotalolelusetti lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Omakotitalo
SKU 60291
Kappaleita 388
Sarja LEGO City
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60291 Omakotitalo kuvaus

  • Tässä vaikuttavassa LEGO® City Omakotitalossa (60291) on paljon hauskoja ominaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka innostavat 5 vuotta täyttäneitä poikia ja tyttöjä tuntikausien loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen 3-kerroksisen ekotalon, jossa on aurinkopaneelit, latauspiste, sähköauto ja paljon muuta. Mukana on myös äidin, isän, tyttären ja pojan minihahmot ja labradorinnoutajan hahmo.
  • Omakotitalo on täynnä realistisia yksityiskohtia, joihin lapset ihastuvat. Pakkauksessa on myös LEGO® City tierakennuslevy, jonka avulla lapset voivat yhdistää tämän setin muihin lelusetteihin ja rakentaa kokonaisen kaupungin!
  • Tämä LEGO® City Omakotitalo on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO Cityn faneille ja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat luovia leikkejä.
  • Rakennettuna omakotitalo on 22 cm korkea, 25 cm leveä ja 25 cm pitkä. Sähköauto on 5 cm korkea, 11 cm pitkä ja 4 cm leveä.
  • LEGO® tarvikkeisiin kuuluvat lelumiekka, kitara ja kaiutin, maalipensseli ja maalipurkki, radio, pokaali, jääkiekkomailoja, pelikonsoli ja taulu-tv.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi!
  • LEGO® City lelusetit sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat luoviin roolileikkeihin, kun lapset keksivät ikiomia seikkailujaan realistisessa ympäristössä.
  • Kaikki LEGO® palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® City rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.