Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tikaspaloauto 60280

LEGO City Adventures tv-sarjaan perustuva lelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tikaspaloauto
SKU 60280
EAN 5702016911534
Kappaleita 88
Sarja LEGO City
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Tikaspaloauto 60280 kuvaus

Toimintaleluista innostuvia lapsia ilahduttavassa LEGO City Tikaspaloautossa (60280) on tuttu paloauto ja nostettavat sammutustikkaat, vesiposti ja LEGO liekkejä, joista voi pinota suuriakin lieskoja! Astu palomiehen ja LEGO Cityn tv-hahmon Freya McCloudin minihahmon saappaisiin, niin LEGO City Adventures tv-sarjan toimintaleikeille ei näy loppua!

Huikean hieno rakennuslelu lapsille

Tässä 4+ setissä on selkeät painetut rakennusohjeet ja osittain rakennettu aloituspalikka, josta lasten on helppo aloittaa luova rakentaminen. Älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta lapset löytävät interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, jotka tekevät rakentamisesta lasten leikkiä!

LEGO Cityn luova maailma
LEGO Cityn lelusetit kutsuvat viihdyttäviin rakennus- ja leikkihetkiin monipuolisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin, jotka perustuvat arjen tapahtumiin.

  • Ilahduta arjen sankaria LEGO Cityn jännittävällä toiminnalla 4+ Tikaspaloauto-lelusetillä (60280), jossa on kaikille tuttu paloautolelu ja LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu suosikkihahmo.
  • Mitä kaikkea setti sisältää? Setissä on paloauto, jossa on tikkaat ja sammutin, vesiposti ja pinottavia LEGO liekkejä sekä palomiehen ja LEGO Cityn tv-sarjasta tutun palopäällikön Freya McCloudin minihahmot.
  • Lapset voivat nostaa sammutustikkaat, asettaa sammutusvälineitä auton säilytyslokeroon ja keksiä tarinoita, joita tähdittää LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu palopäällikkö Freya McCloud.
  • Tämä palokuntalelu on hieno yllätys 4 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- ja yllätyslahja LEGO Cityn ja toimintaleikkien faneille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna tikaspaloauto on 9 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat palokirves ja palomiehen kypärä sekä sammutin.
  • Sisältää selkeät 4+ rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi.
  • LEGO City 4+ settien avulla lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon. Realistiset rakennukset, hienot ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • Etsitkö laadukasta lelua lapsille? LEGO Cityn kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • Turvallisuus etusijalla. LEGO City palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.