Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Palokunnan pelastushelikopteri 60281

Pienten palokuntalaisten lelussa on vesitykill varustettu helikopteri!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palokunnan pelastushelikopteri
SKU 60281
EAN 5702016911541
Kappaleita 212
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Palokunnan pelastushelikopteri 60281 kuvaus

LEGO City Adventures tv-sarjan faneja ilahduttava jännittävä LEGO City Palokunnan pelastushelikopteri (60281) sisältää helikopterin, moottoripyörän ja voimalaitosympäristön sekä pinottavia LEGO liekkejä isoja roihuja varten! Lapset voivat sammuttaa liekit helikopterin vesitykeillä ja leikkiä kolmella minihahmolla: työntekijällä, helikopterilentäjällä ja LEGO Cityn tv-sarjan sankarilla Clemmonsilla.

Huikean hieno LEGO setti 5 vuotta täyttäneille
Tämän LEGO City setin pakkaus sisältää rakennusohjeet. Voit myös ladata älylaitteeseesi ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen, josta löydät Instructions PLUS -ohjeet. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät upeita zoomaus- ja kiertotyökaluja, joiden avulla myös aloittelevat LEGO rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi!

Huikean hieno lahja luoville lapsille
LEGO Cityn palokuntalelut kutsuvat viihdyttäviin rakennus- ja leikkihetkiin yksityiskohtaisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa.

  • Ilahduta 5 vuotta täyttänyttä arjen sankaria tällä Palokunnan pelastushelikopterilla (60281). Se on täydellinen lelusetti palokunnan hienoista ajoneuvoista pitäville lapsille ja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille.
  • Mitä kaikkea setti sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen helikopterin, moottoripyörän, voimalaitosympäristön ja LEGO liekkejä sekä 3 minihahmoa, mukaan lukien LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun Clemmonsin.
  • Lapset voivat pinota LEGO liekkejä ja luoda isoja tulipaloja, sammuttaa ne siten helikopterin vesitykin vesinupeilla ja leikkiä LEGO City Adventures tv-sarjan tarinoita 3 hauskan minihahmon kanssa.
  • Tämä palokunta-aiheinen setti on hieno lahjaidea, ja sen parissa LEGO Cityn fanit ja 5 vuotta täyttäneet lapset keksivät loputtomasti mielikuvitusleikkejä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna palokunnan pelastushelikopteri on 10 cm korkea, 26 cm pitkä ja 9 cm leveä.
  • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat paarit (joita säilytetään helikopterin lastiruumassa), palomiehen kypärä, jakoavain ja suojakypärä.
  • Sisältää helposti seurattavat painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet aloittelevien rakentajien avuksi. Ne löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO Cityn palokuntasetit kehittävät mielikuvitusleikkejä yksityiskohtaisten rakennusten, upeiden ajoneuvojen, hauskojen hahmojen ja arkea hauskalla ja kekseliäällä tavalla kuvaavien ympäristöjen avulla.
  • LEGO Cityn kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • Kaikki LEGO osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.