Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60249 Kadunlakaisukone

Kaupungin siistiminen on hauskaa LEGO City Kadunlakaisukoneella!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kadunlakaisukone
SKU 60249
EAN 5702016617832
Kappaleita 89
Sarja LEGO City
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60249 Kadunlakaisukone kuvaus

  • Kadunlakaisukone on mainio valinta ensimmäiseksi leluksi LEGO® Cityn jännittävässä maailmassa. Lelu sopii 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa arjen tilanteista ammennettuihin loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Hienon LEGO® City kadunlakaisukonelelun, jossa on tilaa kuljettajalle, sekä roskiksen, lapion ja banaanin. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee hauskaan, omatoimiseen leikkiin.
  • Kadunlakaisukoneessa on oikeannäköiset harjat, jotka pyörivät, kun autoa työnnetään. Lapset voivat myös yhdistää tämän setin muihin alkuperäisiin LEGO® leluihin hauskoja leikkejä varten. Se näyttää hyvältä myös koristeena.
  • LEGO® City (60249) leikkisetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät leluautoista. Perusrakennustaidot riittävät.
  • 6 cm korkean, 10 cm pitkän ja 7 cm leveän kadunlakaisukoneen ohjaamossa on tilaa kuljettajalle ja takaosassa on tilaa liukkaalle banaanille!
  • Kadunlakaisukonesetti ei kaipaa paristoja, joten leikki voi alkaa heti!
  • Kadunlakaisukoneeseen on saatavana interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevat rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot setit sisältävät huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.