Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60244 Poliisihelikopterin kuljetus

Lentävä poliisihelikopteri on LEGO sankareiden toivelelu!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisihelikopterin kuljetus
SKU 60244
EAN 5702016617788
Kappaleita 317
Sarja LEGO City
LEGO hinta 54,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60244 Poliisihelikopterin kuljetus kuvaus

  • Avaa LEGO® Cityn jännittävä maailma toimintaseikkailuiden pienille faneille tällä poliisisetillä, jossa on laukaistava helikopteri, kuljetusauto ja paljon muuta. Hupi alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Poliisilelussa on kuljetusauto, laukaistava helikopteri, moottoripyörä ja mönkijä. Setissä on myös konstaapeli Rooky Partnurin ja rosvo Frankie Lupellin minihahmot, joiden esikuvina ovat LEGO® TV-hahmot. Vauhdikas leikki voi alkaa!
  • Poliisihelikopteri on tammikuun 2020 uutuus, jonka lapset voivat laukaista ilmaan. Kuljetusautossa on yksityiskohtainen ohjaamo, kuljetusautoon kiinnitetty selli, tietokone ja tie-esteet – LEGO® City poliisin fanien iloksi.
  • Vauhdikas LEGO® City Poliisi Helikopterikuljetus (60244) on mahtava lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös loistava lahja lapsille, jotka eivät saa tarpeekseen leluautoista, helikoptereista, moottoripyöristä ja toimintaleluista.
  • Rakennettuna helikopterin kuljetusauton ja perävaunun korkeus on 9 cm,pituus 39 cm ja leveys 6 cm. Helikopterin mitat ovat 6 cm x 19 cm x 12 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Tai lataa Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, jolloin rakennusprosessi herää eloon.
  • LEGO® City Poliisi settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.