Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Stunttishow’n rekka-auto 60294

Vauhdikkaita stunttitemppuja!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stunttishow’n rekka-auto
SKU 60294
EAN 5702016912579
Kappaleita 420
Sarja LEGO City
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Stunttishow’n rekka-auto 60294 kuvaus

Ensiluokkainen LEGO City Stunttishow’n rekka-auto (60294) lelusetti on täynnä toimintaleikkiin sopivia ominaisuuksia, mm. vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä upeisiin hyppyihin. Kun lapset virittävät pyörän ja laukaisevat sen rampilta napakymppiin, niin pelle putoaa lelun vesipaljuun. Sisältää 4 minihahmoa, joista 3 on LEGO City Adventures tv-sarjan hahmoja. Muuta lapset eivät hauskanpitoon tarvitsekaan!

Hauskaa tekemistä 6 vuotta täyttäneille lapsille
Lelusetille on painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sen zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.

Inspiroiva LEGO Cityn maailma
LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien pyörien, hienojen ajoneuvojen, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat tosielämään perustuviin roolileikkeihin. LEGO City Stuntz universumin leikkisetit ovat täynnä toimintaa: yhdistä ne toisiinsa, niin hauskuuskerroin kasvaa entisestään!

  • Luo puitteet vauhdikkaille leikeille laadukkaalla LEGO City Stunttishow’n rekka-auto (60294) lelusetillä, jossa on mm. vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä ja hauskoja tarvikkeita upeiden temppujen esittämiseen.
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaikki tarvikkeet, joilla lapset voivat rakentaa ison nousu- ja laskurampilla varustetun rekan, hyppyaltaana toimivan vesipaljun ja vauhtipyöräkäyttöisen stunttipyörän. Mukana on myös 4 minihahmoa tarvikkeineen ja paljon muuta mukavaa.
  • Ainutlaatuinen rekka-auto sisältää kaiken tarvittavan huippujännittävien stunttitapahtumien järjestämiseen. Lapset voivat virittää stunttipyörän, lähettää sen matkaan aktivoimaan vesipaljutoiminnon ja tehdä upeita hyppyjä ja uskaliaita laskeutumisia.
  • Ikimuistoinen syntymäpäivä- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Yhdistä muiden LEGO City Stuntz tuotesarjan lelujen kanssa, niin leikit suorastaan räjähtävät stunttitoiminnasta!
  • Valmiiksi rakennettuna Stunttishow’n rekka-auto on 16 cm korkea, 48 cm pitkä ja7 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Lelusetin stunttipyörä toimii vauhtipyörän ja kaikki muu lasten mielikuvituksen voimalla!
  • Setti sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Vaiheittaisilla, interaktiivisilla ohjeilla LEGO rakentaminen on lastenleikkiä.
  • LEGO City Stuntz settien parissa lapset singahtavat suoraan keskelle toimintaa vauhtipyörällä toimivien stunttipyörien, aidon näköisten rakennelmien ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat todelta tuntuviin roolileikkeihin.
  • LEGO City settien kaikki osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO City settien palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.