Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41932 DOTS – lisäsarja 5

Loputtomasti luovaa askartelua DOTS – lisäsarja 5:n parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41932
Kappaleita 120
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 4,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41932 DOTS – lisäsarja 5 kuvaus

  • Yllätä luovasta askartelusta pitävät nuoret tällä hienolla LEGO® DOTS – lisäsarja 5 (41932) pussilla ja innosta heitä vapaaseen itseilmaisuun. Pussin sisältö on osa yllätystä!
  • Kehitä lasten luovuutta ja suunnittelutaitoja trooppisissa sävyissä hehkuvalla 95 keräiltävällä laatalla, 15 pimeässä hohtavalla laatalla ja 10 (16 vaihtoehdosta) kuvioidulla yllätyslaatalla.
  • Laatoilla on kiva koristella rannekoruja ja sisustusesineitä ikiomilla tavoilla. Lapset voivat koristella laatoilla muita DOTS-settejä tai LEGO® settejä oman makunsa mukaan.
  • Askartelun ystävät ihastuvat tähän DOTS – lisäsarja 5 (41932) -pussiin. Raikkaat värit ja erityiset kuviolaatat ovat hauska yllätys- tai lisälahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO® DOTS setit ovat pullollaan lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä värillisiä ja kuvioituja laattoja sisältävä pussi tukee ja kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta leikkien aikana.
  • LEGO® DOTS setit kutsuvat loputtomaan luovuuteen ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.