Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO DOTS – lisäsarja 5 41932

Loputtomasti luovaa askartelua DOTS lissarja 5:n parissa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO DOTS – lisäsarja 5
SKU 41932
EAN 5702016915877
Kappaleita 120
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 4,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO DOTS – lisäsarja 5 41932 kuvaus

Askartelun ystävät ja muut luovat lapset ihastuvat tähän trooppiseen DOTS – lisäsarja 5 (41932) -pussiin! Se sopii yhteen kaikkien erilaisten LEGO DOTS settien kanssa. Setin sisältämien lisälaattojen avulla lapset voivat rakentaa entistäkin suurempia malleja ja muuntaa niitä asuunsa, mielialaansa tai huoneensa sisustukseen sopivaksi.

Oma persoona kehiin rajattoman luovilla puuhilla
Pussissa on 120 värikästä laattaa, joista 15 laattaa hohtaa pimeässä ja 10 yllätyslaatassa on ainutlaatuinen kuviointi (16 vaihtoehdosta). Lapset voivat koristella sisustusesineitään tai rannekorujaan haluamallaan tavalla, ja luovat taidot kehittyvät entisestään.

Askartelu on ihan mahtavaa
Tämä pikku pussi ilahduttaa lapsia, sillä sen sisällöllä LEGO DOTS settejä voi koristella entistä kekseliäämmällä tavalla. Ystävien kanssa voi keksiä jännittäviä yhdistelmiä ja itse suunniteltuja luomuksia kelpaa esitellä. Pussit ovat hauskoja yllätyslahjoja luovalle lapselle ja muiden DOTS- tai LEGO settien tuunaamiseen.

  • Yllätä luovasta askartelusta pitävät nuoret tällä hienolla LEGO DOTS – lisäsarja 5 (41932) pussilla ja innosta heitä vapaaseen itseilmaisuun. Pussin sisältö on osa yllätystä!
  • Kehitä lasten luovuutta ja suunnittelutaitoja trooppisissa sävyissä hehkuvalla 95 keräiltävällä laatalla, 15 pimeässä hohtavalla laatalla ja 10 (16 vaihtoehdosta) kuvioidulla yllätyslaatalla.
  • Laatoilla on kiva koristella rannekoruja ja sisustusesineitä ikiomilla tavoilla. Lapset voivat koristella laatoilla muita DOTS-settejä tai LEGO settejä oman makunsa mukaan.
  • Askartelun ystävät ihastuvat tähän DOTS – lisäsarja 5 (41932) -pussiin. Raikkaat värit ja erityiset kuviolaatat ovat hauska yllätys- tai lisälahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • LEGO DOTS setit ovat pullollaan lapsia kiinnostavaa puuhaa. Tämä värillisiä ja kuvioituja laattoja sisältävä pussi tukee ja kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta leikkien aikana.
  • LEGO DOTS setit kutsuvat loputtomaan luovuuteen ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään. Seteillä voi suunnitella ja muokata koruja tai koriste-esineitä. Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.