Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 45678 Education SPIKE Prime setti

Lisää luovuutta LEGO Education SPIKE Prime -sarjaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Education SPIKE Prime setti
SKU 45678
EAN 5702016376319
Kappaleita 528
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 413,99 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 45678 Education SPIKE Prime setti kuvaus

  • Tukeva säilytysrasia ja lajittelualustat, ohjelmoitava Hub, etäisyysanturi, voima-anturi, värianturi, L-kokoinen moottori, kaksi M-kokoista moottoria ja yli 500 houkuttelevaa LEGO® Technic elementtiä raikkaissa väreissä.
  • Ohjelmoitavassa Hubissa on 5×5-valomatriisi, kuusi tulo/lähtöliitäntää, integroitu 6-akselinen gyroskooppi, kaiutin, Bluetooth-yhteys ja ladattava akku.
  • Tableteilla ja tietokoneilla käytettävä vedä-ja-pudota-koodausympäristö perustuu Scratchiin pohjautuvaan suosittuun koodauskieleen, jota miljoonat lapset käyttävät ympäri maailmaa.
  • Innosta 6.–8. luokkalaiset tieteen maailmaan kolmella STEAM-tuntisuunnitelmalla, joissa keskitytään kone- ja tietotekniikkaan. 45 minuutin oppitunneille suunniteltu sisältö noudattaa opetussuunnitelman standardeja. Sisältää kattavan tuntisuunnitelman ja opettajan tukimateriaalit.
  • Sovella teknisiä taitoja suunnitteluprosessin jokaisessa vaiheessa.
  • Kehitä tehokkaita ongelmanratkaisu- ja koodaustaitoja purkamalla ongelmat osiin ja hyödyntämällä algoritmista ajattelulla.
  • Suunnittele projekteja, joissa laitteet ja ohjelmistot keräävät ja vaihtavat dataa.
  • Käytä muuttujia, dataryhmiä ja pilvidataa.
  • Sovella analyyttistä ajattelua ja kehitä tulevaisuuden urallasi tarvittavia taitoja.

Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?
Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäin palkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.