Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43195 Bellen ja Tähkäpään kuninkaallinen talli

Tämä Disney-setti kutsuu lapset loputtomiin leikkeihin söpöjen hevosten parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 43195
Kappaleita 239
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43195 Bellen ja Tähkäpään kuninkaallinen talli kuvaus

  • Käynnistä hauskat roolileikit tällä LEGO® ǀ Disney Bellen ja Tähkäpään kuninkaallinen talli (43195) setillä. Se on erilainen ja ainutlaatuinen Disneyn prinsessa -rakennuslelu ja mainio lahja. Leikit alkavat rakentelun parissa eivätkä lopu koskaan!
  • Kekseliäät seikkailut odottavat. Tässä luovassa setissä on 3-tasoinen talli, jossa on 5 huonetta, 2 pientä irrotettavaa karsinaa, tarra-arkki ja paljon juttuja, joilla hauskat mielikuvitusleikit pääsevät alkuun.
  • 2 rakastettua hahmoa, Disneyn Belleja Tähkäpää, ovat valmiita töihin ja leikkeihin tässä verrattomassa rakennettavassa lelussa. Upeassa setissä on myös 2 LEGO® hevoshahmoa, Maximus ja Filip.
  • Kaikki 5 vuotta täyttäneet Disneyn prinsessojen fanit ihastuvat tähän settiin. Lapset voivat keksiä loputtomasti tarinoita tällä laadukkaalla lahjasetillä, joka lumoaa myös ystävät ja sopii tuntikausien mielikuvitusleikkeihin.
  • Sopii leikkeihin ja koristeeksi. Talli karsinoineen on 24 cm korkea, 33 cm leveä ja 7 cm syvä. Setti sopii leikkeihin ja on myös hieno koriste hyllyllä.
  • Haluatko yllättää lapset entistäkin upeammalla rakennuselämyksellä? Se onnistuu digitaalisilla Instructions PLUS -ohjeilla! Digiohjeet sisältävät helppokäyttöisiä tiloja, kuten zoomaus-, kierto- ja haamutilan – digitaaliajan LEGO® rakentamista!
  • Tämä rakennettava Disneyn prinsessa -lelusetti sisältää yksityiskohtaisia mikronukkehahmoja ja niiden ratsastusretkille sopivia hevoshahmoja avulla. Setti kannustaa luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä taitoja ja sisältää paljon hauskoja juttuja, jotka innostavat aloittamaan leikit.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.