Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43185 Bounin alus

Laske luova katkarapuvenesetti mielikuvituksen aalloille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Bounin alus
SKU 43185
EAN 5702016746914
Kappaleita 247
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43185 Bounin alus kuvaus

  • Ruoki Disney-fanin luovuutta tällä jännittävällä LEGO® ǀ Disney Bounin alus (43185) setillä. Hauskassa setissä on paljon ominaisuuksia ja tarvikkeita, ja se innostaa luoviin roolileikkeihin.
  • Tämä setti perustuu Disneyn uuteen elokuvaan Raya ja viimeinen lohikäärme. Se sisältää ison katkarapuveneen, pienemmän veneen ja laiturin sekä Sisu-ihmisen ja Bounin mininukkehahmot ja 3 LEGO® ongihahmoa.
  • Tämä setti sisältää 3 rakennelmaa, jotka herättävät lasten mielikuvituksen eloon. Se täydentää hienosti kaikkia muita LEGO® ǀ Disney Raya ja viimeinen lohikäärme settejä, joita lapsella mahdollisesti jo on. Myös leikit laajenevat entisestään.
  • Täydellinen lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Disneyn Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan fanit ihastuvat tähän settiin ja sen sisältämiin näppäriin rakennettaviin malleihin, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin.
  • Bounin vene sisältää laadukkaita yksityiskohtia, ja se on 13 cm korkea, 28 cm pitkä ja 8 cm leveä. Se saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin, kun he rakentavat sen ja leikkivät sillä kerta toisensa jälkeen.
  • Erotu joukosta! Tämän ainutlaatuisen setin voi yhdistää muihin LEGO® ǀ Disney setteihin, mikä ruokkii lasten mielikuvitusta jännittävillä tavoilla. Setti on hieno lahja, josta kaikki puhuvat.
  • Painetut rakennusohjeet ovat tosi hyvät, mutta digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet ovat UPEAT! LEGO® Building Instructions sovelluksen avulla pienetkin rakentajat voivat zoomata ja visualisoida malleja rakentaessaan niitä.
  • Anna lasten sukeltaa Disneyn Rayan ja viimeisen lohikäärmeen fantasiamaailmaan ja seikkailuihin tämän luovan LEGO® ǀ Disney setin parissa. Lapset voivat leikkiä elokuvasta tuttuja kekseliäitä seikkailuja.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.