Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Mikki Hiiren potkurikone 10772

Lentokoneen rakennussarja jnnittviin ilmailuseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mikki Hiiren potkurikone
SKU 10772
EAN 5702016913941
Kappaleita 59
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 9,06 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Mikki Hiiren potkurikone 10772 kuvaus

Tue lasten taitojen kehitystä tällä LEGO ǀ Disney Mikki ja ystävät Mikki Hiiren potkurikone (10772) setillä, joka sopii 4 vuotta täyttäneille lapsille. Leikkikaveritkin ihastuvat tähän settiin ikihyviksi. Setissä on lentokone, 2 pientä rakennelmaa ja harvinainen Mikki-siluettilaatta. Setin parissa lapset pääsevät mukaan Disneyn Mikki Hiiren lennokkaisiin seikkailuihin.

Helppo rakentaa ja leikkiä
Tässä LEGO 4+ lentokonesetissä on paljon mukaansatempaavia osia, joiden parissa lapset viihtyvät hauskoissa leikeissä. Aloituspalikka auttaa rakentamisen alkuun. Jokainen palikkapussi sisältää kokonaisen mallin lasten rakennettavaksi. Leikit voivat alkaa!

Hauskaa koko perheen huvia
4+-settien parissa aikuiset saavat kokea hauskoja hetkiä lasten kanssa. Tämän setin mukana on selkeät kuvaohjeet, joiden avulla kaikki osaavat rakentaa – lukutaitoa ei tarvita. Tämän setin Instructions PLUS -rakennusohjeet löytyvät myös ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sovelluksessa lapset näkevät rakennusprosessin selkeästi ja voivat tallentaa edistymisensä, jotta he voivat jatkaa rakentamista milloin tahansa.

  • Jännittävä LEGO ǀ Disney Mikki Hiiren potkurikone (10772) setti kutsuu lapset rakentelemaan ja moniin hauskoihin roolileikkeihin. Rakennustaidot kehittyvät, kun lapset huoltavat hienoa lentokonetta ja lentävät sillä.
  • Täydellinen lahja 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat olla leikkikentän trendien edelläkävijöitä! Yllätä lapsi luovalla lahjalla, joka kehittää rakennustaitoja ja mielikuvitusta ja viihdyttää tuntikausia.
  • Sopiva setti mukaan matkalle. Lentokonelelun rakentaminen aloitetaan aloituspalikka-alustasta. Sen avulla rakentaminen sujuu nopeasti ja leikkeihin jää enemmän aikaa. Mukana on myös minihahmo ja harvinainen Mikki-laatta!
  • Tämä LEGO ǀ Disney setti on täynnä hauskoja yksityiskohtia ja tarvikkeita, kuten huoltotyökaluteline, jossa on jakoavain- ja suihkepullo, ja pieni lippurakennelma. Niiden avulla roolileikit yltyvät entisestään.
  • Setti on 6 cm korkea ja 14 cm leveä, mainion kokoinen loputtomiin leikkeihin. Koska setti on yhteensopiva muiden LEGO palikoiden kanssa, lapset voivat laajentaa settiä sitä mukaa, kun heidän itseluottamuksensa rakentamisessa kasvaa.
  • Ilahduta pieniä rakentajia upealla rakennuselämyksellä. Lapset oppivat rakentamaan helppojen kuvaohjeiden avulla – lukutaitoa ei tarvita. Digitaalisten Instructions PLUS -ohjeet sisältävät käteviä zoomaus- ja tallennustyökaluja.
  • 4+-setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä, kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.