Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Pelastusilmatyynyalus 42120

Hieno 2-in-1-lelu tuleville sankaripelastajille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pelastusilmatyynyalus
SKU 42120
EAN 5702016890761
Kappaleita 457
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Pelastusilmatyynyalus 42120 kuvaus

Etsitkö täydellistä lahjaa lapsille, jotka innostuvat jännittävistä kulkuneuvoista? He ihastuvat varmasti tähän LEGO Technic Pelastusilmatyynyalukseen (42120). Siinä on paljon aitoja ominaisuuksia ja se sopii täydellisesti uhkarohkeisiin pelastusleikkeihin. Pojat ja tytöt, jotka ovat täyttäneet 8 vuotta, innostuvat nähdessään lelun ”leijuvan”, kun se kulkee piilopyörillään. Aluksessa on kääntyvät potkurit, varoitusvalo, istuimilla varustettu ohjaamo, kojetaulu ja ohjaustanko, joten tutkittavaariittää. Kun lapset ovat valmiita uuteen haasteeseen, osista voi rakentaa kaksimoottorisen lentokoneen, jossa on paljon aitoja ominaisuuksia, kuten liikkuvat sivuperäsimet ja siivekkeet.

Rakennusleluja lapsille
Kattava LEGO Technic valikoima on täynnä jännittäviä lelukulkuneuvoja. Ne on suunniteltu erityisesti nuorille LEGO faneille, jotka ovat valmiita uuteen rakennushaasteeseen. Mallien realistiset toiminnot ja tekniikat saavat lapset kiinnostumaan siitä, miten asiat oikeasti toimivat.

  • Tämä upea ilmatyynyaluslelu on hieno lahja pelastusajoneuvoleluista pitäville lapsille. Aitoja yksityiskohtia pursuava lelu sopii täydellisesti roolileikkiseikkailuihin.
  • Tutustu kaikkiin upeisiin ominaisuuksiin, kuten ”leijuvaan” vaikutelmaan, kääntyviin potkureihin, ohjaamoon ja pyörivään varoitusvaloon, jotka ovat aivan kuten oikeassa ilmatyynyaluksessa.
  • 2-in-1-pakkaus takaa nuorille sankareille enemmän hauskoja roolileikkejä. Rakenna ilmatyynyaluksesta kaksimoottorinen lentokone, jonka sivuperäsimiä ja siivekkeitä voi liikuttaa.
  • LEGO Technic Pelastusilmatyynyalus (42120) on loistava syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 8 vuotta täyttäneille pelastusajoneuvoleluista pitäville lapsille.
  • Ilmatyynyalus on 12 cm korkea, 24 cm pitkä ja 13 cm leveä.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät napakasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.