Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Monster Jam Grave Digger 42118

Vauhdikkaita Monster Jam -leikkej!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Monster Jam Grave Digger
SKU 42118
EAN 5702016890815
Kappaleita 212
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Monster Jam Grave Digger 42118 kuvaus

Etsitkö hauskaa lelua tai lahjaa pojille tai tytöille, jotka rakastavat Monster Jam -autoja? LEGO Technic Monster Jam Grave Digger 42118 vetomoottoriauto on pullollaan lasten rakastamia toimintoja. Aidon säväyksen antavat Grave Digger -kuvat haamu- ja liekkiyksityiskohtineen sekä valtavat renkaat, liikuteltava lippu ja punaiset ajovalot. Katso, miten Monster Jamin jännittävä maailma herää eloon, kun lapset leikkivät yhden kaikkien aikojen kuuluisimman monsteriauton eeppisiä temppuja.

Upea2-in-1-lelu
Olisiko uuden haasteen aika? Hyviä uutisia! Grave Diggerin osista voi rakentaa myös maastomönkijän uusiin hauskoihin rakennusleikkeihin. Tutustu ilmaiseen LEGO Building Instructions sovellukseen, josta löydät Instructions PLUS -ohjeet. Näihin interaktiivisiin ohjeisiin sisältyy zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat lapsia rakentamisessa.

Innostamme uuden sukupolven insinöörejä
LEGO Technic setit sisältävät esikuviensa näköisiä ajoneuvoja, jotka toimivat kuten oikeat menopelit. Ne tutustuttavat nuoret LEGO fanit tekniikan ja mekaniikan maailmaan.

  • Monsteriautojen fanit voivat leikkiä suosikkitemppujaan LEGO Technic Monster Jam Grave Digger (42118) rakennussarjan avulla. Aitoja ominaisuuksia edustavat mm. valtavat renkaat ja yksityiskohtaiset tarrat.
  • Tuplasti huvia! Monsteriauton osista voi rakentaa maastomönkijän, joten lapset saavat uppoutua kahden rakennushaasteen ja loputtomien toimintaleikkien maailmaan.
  • Vetomoottorilla varustetut monsteriauto ja maastomönkijä kiitävät helposti oikeiden esikuviensa tavoin.
  • Etsitkö huippulahjaa monsteriautoleluista pitäville lapsille? Tämä setti sopii ihanteellisesti 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat Monster Jam -esityksiä tai upeita leluajoneuvoja.
  • Siisteihin ominaisuuksiin kuuluvat taivutettava lippu, joka liikkuu ylös ja alas, ja punaiset ajovalot, jotka ovat aivan kuten oikeassa Grave Digger -autossa.
  • Tämä Monster Jam -lelu on 11 cm korkea, 24 cm pitkä (lippu mukaan lukien) ja 11 cm leveä.
  • Mukana on Grave Digger -mallin ohjeet. Digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Maastomönkijän ohjeet löytyvät verkosta.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka ovat valmiita seuraavaan rakennushaasteeseen.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.