Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 42106 Stunttishow’n kuorma-auto ja pyörä

Vauhdikasta toimintaa temppujen ystäville

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stunttishow’n kuorma-auto ja pyörä
SKU 42106
EAN 5702016616453
Kappaleita 610
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 42106 Stunttishow’n kuorma-auto ja pyörä kuvaus

  • Tämä jännittävä rakennussarja sisältää moottoripyörän, kuorma-auton, perävaunun ja tulirenkaan vauhdikkaita temppuleikkejä varten. Lapsista on hauska käyttää vetomoottoria ja kisata ystävien kanssa. Kuka uskaltaa tehdä hurjimman hypyn liekkien halki.
  • Perävaunu muuttuu näppärästi rampiksi, joka lennättää moottoripyörän tulirengasta kohti. Leuat loksauttavien temppujen jälkeen kuorma-auto kuljettaa moottoripyörän seuraavaan tapahtumaan.
  • Kahdeksan vuotta täyttäneet lapset ihastuvat tähän rakennushaasteeseen ja nauttivat tämän superhauskan setin kaikkien elementtien rakentamista. Kun malli on rakennettu, lapset pääsevät leikkimään uhkarohkeaa moottoripyöräshow’ta ja rakentaa osista sitten stadion-kuorma-auton.
  • Tämä vauhdikas rakennussetti (42106) sopii hyvin LEGO® aiheiseksi lahjaksi kahdeksan vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös loistava valinta, jos etsit parhaita lahjoja lapsille, jotka rakastavat leluautoja, temppuautoja ja toimintaleluja.
  • Kun kaikki elementit on yhdistetty, setti on vaikuttava ja juuri sopivan kokoinen roolileikkeihin. Tulirenkaan kanssa se on 18 cm leveä ja 28 cm korkea.
  • Paristoja ei tarvita, joten leikit voivat alkaa heti, eikä vauhti lopu kesken.
  • Avaa laatikko ja ala rakentaa. Pakkauksessa on kattavat, selkeät ohjeet, joten toimintaleikit voi aloittaa heti. Stadion-kuorma-auton ohjeet löytyvät verkosta.
  • LEGO® Technic rakennussarjat avaavat oven tekniikan maailmaan kaikille, jotka haluavat selvittää toimintaperiaatteet. Näissä ainutlaatuisissa leluissa on upeita toimintoja, joten hauskat hetket jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun mallilelu on rakennettu.
  • Hauskat lelut ovat laadukkaita leluja. On hyvä tietää, että LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja läpäisevät laatutestit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät helposti, joka kerta.
  • The LEGO Group suhtautuu turvallisuuteen vakavasti ja testaa Technic-osat perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen muovinen mallisarja täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.