Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Porsche 911 RSR 42096

Astu GT-kestvyysajokilpailujen maailmaan Porsche 911 RSR:n kanssa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Porsche 911 RSR
SKU 42096
EAN 5702016369878
Kappaleita 1580
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Porsche 911 RSR 42096 kuvaus

Nauti suunnittelun huippusuorituksesta eli LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR -mallista. Yhteistyössä Porschen kanssa kehitetty todenmukainen pienoismalli toistaa ajoneuvon voimakkaan ulkomuodon, tarkat linjat ja aerodynaamiset yksityiskohdat, kuten takasiiven joutsenkaulakiinnikkeet, pidennetty takadiffuusori ja erikoissuunnitellut sivupeilit. Mallin toimintoihin kuuluvat näkyvä ja toimiva tasauspyörästö, erillinen jousitus, kuusisylinterinen bokserimoottori ja taka-akselin eteen sijoitetut liikkuvat männät. Avattavassa ohjaamossa on tutkanäyttö, toimiva ohjaus, sammutusjärjestelmä ja jopa kuljettajan oveen painettu ratakartta Laguna Secan radasta. Mustat vanteet, realistiset ajo- ja takavalot sekä aito punamustavalkoinen väritys ja tarrayksityiskohdat täydentävät tämän upean LEGO Technic Porsche 911 RSR -mallin, joka sopii hienosti esille kotiin tai toimistoon.

  • Porsche 911 RSR -pienoismalli, jossa on runsaasti todenmukaisia yksityiskohtia, kuten takasiiven joutsenkaulakiinnikkeet, pidennetty takadiffuusori ja aerodynaamiset sivupeilit sekä mustat vanteet ja realistiset ajo- ja takavalot. Mallissa on myös yksityiskohtainen ohjaamo, toimiva tasauspyörästö, erillinen jousitus sekä kuusisylinterinen bokserimoottori ja taka-akselin eteen sijoitetut liikkuvat männät.
  • Tässä keräilyautossa on myös aito punamustavalkoinen väritys ja tarroja yksityiskohtien lisäämiseen.
  • Ohjaamossa on avattavat ovet ja paljon realistisia yksityiskohtia, kuten tutkanäyttö, toimiva ohjaus, sammutusjärjestelmä ja kuljettajan oveen painettu ratakartta Laguna Secan radasta.
  • Upea kuusisylinterinen bokserimoottori ja liikkuvat männät.
  • Tässä setissä on 1 580 osaa.
  • Tämä LEGO Technic -malli tarjoaa mukaansatempaavan ja palkitsevan rakennuskokemuksen.
  • Sopii yli 10-vuotiaille.
  • LEGO Technic tarjoaa realistisesti liikkuvia mekanismeja, jotka tutustuttavat pienet LEGO rakentajat tekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja realistisella tavalla.
  • Porsche 911 RSR:n mitat: korkeus 13 cm, pituus 50 cm ja leveys 20 cm.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.