Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 42105 Katamaraani

Hauskoja purjehdusleikkejä LEGO katamaraanilla, joka kelluu vedessä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Katamaraani
SKU 42105
EAN 5702016616446
Kappaleita 404
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 42105 Katamaraani kuvaus

  • Lähde vesille tällä kelluvalla lelupurjeveneellä. Katamaraani on valmis kisaan! Siinä on paljon realistisia ominaisuuksia sekä kaksi purjetta, kaksi nostoköliä ja peräsin.
  • Tämä 2-in-1-purjevenemallisarja on täydellinen valinta teknisten taitojen kehittämiseen. Lapset voivat rakentaa sen, leikkiä sillä ja rakentaa sen uudestaan. Samalla he oppivat, miten veneet oikeasti toimivat.
  • Opettele maailmanluokan kilpapurjehtijan taktiikat. Kallista purjeet parhaaseen kisa-asentoon. Maksimoi vakaus nostamalla ja laskemalla kahta nostoköliä. Ohjaa venettä sitten peräsimen avulla.
  • Etsitkö parhaita lahjoja leluveneiden fanille? Tämä LEGO® Technic Katamaraani (42105) on loistava valinta. Se on suunniteltu kahdeksan vuotta täyttäneille ja sopii hyvin LEGO® faneille, jotka etsivät uutta haastetta, tai kaikille purjehduksen ystäville.
  • Katamaraanimalli on 32 cm pitkä, 22 cm leveä ja 44 cm korkea (peräsimen alareunasta maston huippuun), ja sitä on helppo käsitellä vaikkapa kylpyammeessa.
  • Kuka tarvitsee paristoja, kun veneessä on purjeet? Ei ainakaan tämä LEGO® katamaraani! Se toimii mielikuvituksen voimalla, joten paristoja ei tarvita.
  • Aloita rakentaminen heti. Katamaraanin täydelliset ohjeet löytyvät pakkauksesta. Oletko valmis rakentamaan kilpapikaveneen? Löydät sen ohjeet verkosta.
  • Muovisten LEGO® Technic mallisarjojen parissa nuoret LEGO® fanit löytävät aivan uuden, hauskan rakentamisen maailman. Kulkuneuvon hieno muotoilu ja realistiset toiminnot takaavat, että leikit jatkuvat pitkään sen jälkeen, kun malli on rakennettu.
  • LEGO® rakennuspalikat on suunniteltu täyttämään alan tiukimmat standardit. LEGO® Technic rakennussetit ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja osat kiinnittyvät helposti, joka kerta.
  • LEGO® Technic osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.