Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41918 Seikkailurannekorut

Innosta luoviin, hauskoihin seikkailuihin kahden rannekorun setillä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Seikkailurannekorut
SKU 41918
Kappaleita 34
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 7,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41918 Seikkailurannekorut kuvaus

  • Yllätä pieni korusuunnittelija ihanien ystävyysrannekorujen koristelun ilolla ja anna hänelle LEGO® DOTS seikkailurannekorujen setti (41918), johon sisältyy kaksi säädettävää ranneketta ja 32 laattaa. Leikki alkaa heti, kun pussi avataan!
  • Huikea määrä makeita ideoita korusuunnitteluun! Hauskan rannekorun koristelu kehittää lasten taitoa suunnitella ja ilmaista itseään. Korun voi koristella pakkauksessa olevan ehdotuksen mukaan, tai jokainen voi koristella omaan tyyliinsä sopivan korun. Koruja on myös kiva lahjoittaa ystäville.
  • Värikkäitä laattoja voi vaihdella ystävien kanssa luovaa hupia varten. Lapset voivat piristää rannekorujaan LEGO® DOTS – lisäsarjan 2 (41916) laatoilla.
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän luovaan settiin. Rannekkeet ja värikkäät koristelaatat sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Taskukokoinen lelu. Hauska rannekorujen askartelusetti sisältää 20 cm pituiset rannekkeet, joilla nuoret suunnittelijat voivat testata ideoitaan, kiinnittää suosikkikorunsa ranteeseensa ja antaa rannekoruja myös ystävilleen.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten luovia rakennustaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, ja rannekorun koristelu voi alkaa. Päästä luovuutesi valloilleen. Selkeiden ohjeiden ansiosta suunnittelu ja koristelu sujuvat kuin leikki. Luova askartelu on hauskaa, ja lapset voivat ylpeinä käyttää itse tekemiään koruja.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän rannekorusetin parissa voi suunnitella aina uusia ideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.