Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41915 Korurasia

Lumoa askartelufani rakennettavalla korurasialla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41915
Kappaleita 374
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41915 Korurasia kuvaus

  • Kannusta lastasi luovaan askarteluun tämän hauskan LEGO® DOTS korurasian (41915) parissa. Kaikki pinnat voi koristella, joten lapset voivat koristella korurasian aina uudelleen.
  • Korurasian koristeleminen kehittää itseilmaisutaitoja. Rasian voi koristella LEGO® DOTS (41915) pakkauksessa olevien ideoiden mukaan tai jokainen voi luoda oman raikkaan tyylinsä.
  • Leikki alkaa korurasian kokoamisella. Voit yhdistellä settiin muiden DOTS-settien laattoja. Kokeile vaikka DOTS lisäsarjaa 1 (41908),ja koristele rasia oman huoneesi tyyliin sopivaksi!
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Korurasia ja värikkäät laatat sopivat loistavasti joulu-, syntymäpäivä- ja yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille.
  • Korurasia laattakoristeineen on 3 cm korkea, 12 cm leveä ja 14 cm syvä – juuri sopivan kokoinen lapsen omaan huoneeseen. Kekseliäs askartelusetti on täydellinen nuorille suunnittelijoille ja heidän koruilleen.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Täydellinen askartelusetti luoviin leikkeihin. Selkeiden ohjeiden avulla korurasian rakentaminen sujuu helposti, ja ideasivulta löytyy inspiraatiota korurasian koristeluun. Osat pysyvät helposti järjestyksessä pakkaukseen kuuluvalla säilytys- ja lajittelualustalla.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän näppärän korurasian voi koristella vaikka kuinka monella tavalla. Suunnittelu kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit ollavarma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.