Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41915 Korurasia

Lumoa askartelufani rakennettavalla korurasialla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Korurasia
SKU 41915
EAN 5702016668698
Kappaleita 374
Sarja LEGO DOTS
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41915 Korurasia kuvaus

  • Kannusta lastasi luovaan askarteluun tämän hauskan LEGO® DOTS korurasian (41915) parissa. Kaikki pinnat voi koristella, joten lapset voivat koristella korurasian aina uudelleen.
  • Korurasian koristeleminen kehittää itseilmaisutaitoja. Rasian voi koristella LEGO® DOTS (41915) pakkauksessa olevien ideoiden mukaan tai jokainen voi luoda oman raikkaan tyylinsä.
  • Leikki alkaa korurasian kokoamisella. Voit yhdistellä settiin muiden DOTS-settien laattoja. Kokeile vaikka DOTS lisäsarjaa 1 (41908),ja koristele rasia oman huoneesi tyyliin sopivaksi!
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Korurasia ja värikkäät laatat sopivat loistavasti joulu-, syntymäpäivä- ja yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille.
  • Korurasia laattakoristeineen on 3 cm korkea, 12 cm leveä ja 14 cm syvä – juuri sopivan kokoinen lapsen omaan huoneeseen. Kekseliäs askartelusetti on täydellinen nuorille suunnittelijoille ja heidän koruilleen.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Täydellinen askartelusetti luoviin leikkeihin. Selkeiden ohjeiden avulla korurasian rakentaminen sujuu helposti, ja ideasivulta löytyy inspiraatiota korurasian koristeluun. Osat pysyvät helposti järjestyksessä pakkaukseen kuuluvalla säilytys- ja lajittelualustalla.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän näppärän korurasian voi koristella vaikka kuinka monella tavalla. Suunnittelu kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit ollavarma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.