Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41390 Andrean auto ja lava

Rantabileet autoihin ja musiikkiin hurahtaneille lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Andrean auto ja lava
SKU 41390
EAN 5702016618778
Kappaleita 240
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41390 Andrean auto ja lava kuvaus

  • Tunnetko moottoreista ja musiikista innostuvan lapsen? Tämä setti on hänelle! Lapsi voi noutaa ystävänsä tyylikkäällä LEGO® autolla konserttiin. Tai leikkiä olevansa tähti, joka esiintyy leikkilavalla.
  • Pakkauksesta löydät kaiken, mitä lapset tarvitsevat huikean LEGO® boomboxilla varustetun LEGO® avoauton rakentamiseen. Settiin kuuluu myös kaksi mininukkea, papukaija ja lava, jolla LEGO® Friends poptähti Andrea esiintyy.
  • Lapset voivat asettaa kaksi mininukkea autoon ja ajella ympäriinsä.Auton voi tuunata kiinnittämällä lavan kaiuttimet LEGO® boomboxiin. Andrean voi pukea myös kangashameeseen.
  • Parrasvaloissa viihtyvät 6 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt haluavat esittää tähtiä Andrean auto ja lava (41390) leikkisetin parissa. LEGO® setti on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja lapsille, jotka haluavat täydentää leluautojen kokoelmaansa.
  • LEGO® auto on 4 cm korkea ja 12 cm pitkä – sopivan pieni mahtuakseen reppuun ja otettavaksi mukaan kaverin luo. Lapset voivat tuunata sitämuiden LEGO® settien palikoilla.
  • Andrean lavan koristeena on valot. Valoissa ei tarvita paristoja, vaan ne välkkyvät lasten mielikuvituksella. Luova leikki voi alkaa heti.
  • Kaikkien LEGO® settien mukana tulevat selkeät painetut ohjeet, mutta tämä setti sisältää myös Instructions PLUS -ohjeet. Lataa LEGO® Life sovellus ja auta lasta käyttämään ohjeita, joilla hänen rakennelmansa herää eloon digitaalisessa ulottuvuudessa!
  • Avaa ovi Heartlake Cityn lämminsydämiseen maailmaan ja anna lasten mielikuvituksen purjehtia seikkailumatkalle parhaiden LEGO® ystävien kanssa.
  • LEGO® setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • The LEGO Group testaa LEGO® palikat ja tarvikkeet perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.