Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41679 Metsämökki

Yksityiskohtainen puumaja tuntikausien metsäleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Metsämökki
SKU 41679
EAN 5702016916034
Kappaleita 326
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41679 Metsämökki kuvaus

  • LEGO® Friends Metsämökki (41679) sisältää rauhallisen metsän lasten koti- ja luontoleikkeihin LEGO Friends Mian ja hänen perheensä parissa.
  • Metsäaiheinen lelu sisältää 2 mininukkea ja LEGO® Friends Ava mikronuken sekä pesukarhuhahmon. Setti sisältää myös kajakkiretkiä varten suunnitellun erillisen ympäristön, joka saa leikit yltymään entisestään.
  • Setti on pullollaan ideoita, jotka saavat lasten mielikuvituksen laukkaamaan. He voivat asettua torkuille makuuhuoneeseen, oleskella patiolla ja ottaa luontokuvia. Mukana on myös wc hahmojen käyttöön!
  • Tämä metsään sijoittuva malli saa luontoa rakastavat 6 vuotta täyttäneet lapset villiintymään. Se on täydellinen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pienille tutkimusmatkailijoille, jotka rakastavat mukaansatempaavia leikkejä.
  • Tämä luontoaiheinen lahjalelu on 18 cm korkea, 19 cm leveä ja 11 cm syvä. Se vie vain vähän tilaa, joten sen voi pitää esillä, aina valmiina leikkejä varten.
  • Kaikkien LEGO® Friends lelusettien tavoin tämäkin sisältää lukuisia tarvikeosia: ketsuppi- ja sinappipullot, nakkisämpylä, kamera, kajakki, pelastusliivit ja mela antavat ideoita luoviin leikkeihin.
  • Heartlake City -lelut sisältävät tuttuja hahmoja ja ympäristöjä, ja niiden parissa lapset voivat tutkia ystävyyden merkitystä loputtomien mielikuvitusleikkien lomassa.
  • Tämä lelusetti, samoin kuin LEGO® Friends Metsän vesiputous (41677), Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen (41681) ja Metsän ratsastuskoulu (41683), sopivat mainiosti seikkailuleluista pitäville lapsille.
  • Lapsille syntymäpäivälahjaksi sopivat LEGO® Friends lelut täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Uudet LEGO® lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.