Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41664 Mian mopsikuutio

Mini-Friendsien ihastuttava koiralelusetti on mukavaa matkapuuhaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Mian mopsikuutio
SKU 41664
Kappaleita 40
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41664 Mian mopsikuutio kuvaus

  • Innosta lapset hauskoihin lemmikinhoitoleikkeihin LEGO® Friends Mian mopsikuution (41664) parissa. Tällä söpöllä koiramaisella lelukuutiolla lapset voivat leikkiä hoitavansa koiraa. Pienikokoinen huippulahja mukaan matkalle.
  • Sisältää LEGO® Friends Miaa esittävän mininukkelelun ja mopsilelun, jonka väri on yllätys, sekä rakennettavan kaapin, jossa voi säilyttää mopsin puruluuta ja koirankeksiä.
  • Lapset voivat leikkiä kuution osilla myös sen ulkopuolella tai pakata ne mukaan matkalle.
  • Ihastuttava luova yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät eläinleluista. Helpot rakennelmat ovat mainio ensiaskel LEGO® rakentamisen hauskaan maailmaan.
  • Kuutio on 8 cm leveä ja 7 cm korkea. Kangaskorvien ja mopsinkasvojen ansiosta tämä taskukokoinen lelu on täydellinen lahja, joka tuo ripauksen koiramaisuutta lapsen pöydälle.
  • Esittele lapsille LEGO® Friends Heartlake Cityn maailma ja sen värikkäät lelusetit, joiden hahmoihin on helppo samaistua. Niiden parissa lapset viihtyvät tuntikausia niin yksin kuin ystävienkin seurassa.
  • Kestävä taskukokoinen lelu on tehty kestämään matkallakin. LEGO® tuotteet täyttävät alan tiukat vaatimukset. Näin varmistetaan, että ne ovat yhteensopivia ja osat kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen.
  • Luovat LEGO® Friends lahjat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.