Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41662 Olivian flamingokuutio

Söpö eläinlelu mukaan lasten matkareppuun!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Olivian flamingokuutio
SKU 41662
Kappaleita 41
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41662 Olivian flamingokuutio kuvaus

  • LEGO® Friends Olivian flamingokuutio (41623) on viidakkoaiheinen lelusetti taskukokoisessa, värikkäässä flamingoaiheisessa kuutiossa. Mukaan matkalle ja viidakkoleikkeihin eläinrakkaille lapsille, jotka ansaitsevat kivan yllätyksen!
  • Sisältää suositun LEGO® Friends Oliviaa esittävän mininukkelelun, flamingolelun (yksi neljästä värivaihtoehdosta), sammakkohahmon, rakennettavan järviympäristön, kameran, vesimelonin ja vesimeloniviipaleen.
  • Lapset voivat leikkiä lelun sisältämillä osilla myös kuution ulkopuolella tai pakata taskukokoisen lelun osat mukaan matkaleikkejä varten.
  • Täydellinen yllätys- tai syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joista on hauska leikkiä pienillä eläinleluilla.
  • Kuutio on 11 cm korkea ja 8 cm leveä. Se on hauska, pienikokoinen koriste pöydälle. Sisältää tammikuun 2021 uutuutena ”kangashöyheniä” ja söpöt flamingonkasvot.
  • Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, jossa lapsia odottavat luovat leikit ja upeat ystävyyssuhteet ja jossa voi löytää itsensä kaltaisia hahmoja. Kaikki on kutsuttu mukaan!
  • Tämän uuden LEGO® lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Friends setit testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.