Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41670 Stephanien balettikuutio

Matkalelu tanssimista rakastaville lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Stephanien balettikuutio
SKU 41670
EAN 5702016915754
Kappaleita 60
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41670 Stephanien balettikuutio kuvaus

  • Piristä tanssin ystävien pitkiä matkoja taskukokoisella LEGO® Friends Stephanien balettikuutio (41670) lelusetillä. Tämä matkalelu vie luovat lapset hauskoihin tuokioihin balettileikkien parissa.
  • Sisältää mininukkelelun ja pupulelun, jonka väri on yllätys (värivaihtoehtoja on 4) sekä paljon luovia tarvikkeita, kuten tangon, pianon, peilin, pokaalin ja kruunun, jotka saavat lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin.
  • Lapset viihtyvät mielikuvitusleikeissä venytellessään tangolla tai soittaessaan pianoa. Kaikki tämän luovan setin osat voi kiinnittää kuution pohjaan, joten ne pysyvät tallessa, kun lapset leikkivät niillä matkalla.
  • Ihastuttava luova yllätyslahja eläinleluseteistä pitäville 6 vuotta täyttäneille lapsille. Helpot rakennelmat ovat mainio ensiaskel LEGO® rakentamisen hauskaan maailmaan.
  • Tämä LEGO® Friends setti on 7 cm korkea ja 7 cm leveä. Söpöt reppua muistuttavat yksityiskohdat takaavat, että lapset haluavat pitää tämän matkalelun esillä.
  • Tutustuta lapset LEGO® Friends maailmaan Heartlake Cityssä, jossa lapsia odottavat jännittävät mielikuvitusleikit. Sieltä he voivat löytää itsensä kaltaisia hahmoja ja sinne kaikki ovat tervetulleita.
  • Tämän uuden lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Tämän LEGO® Friends lelun palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit ja luovat leikit ovat turvallisia.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.