Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Metsän vesiputous 41677

Luontoaiheinen lelusetti on tydellinen pikku tutkimusmatkailijoille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Metsän vesiputous
SKU 41677
EAN 5702016916515
Kappaleita 93
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Metsän vesiputous 41677 kuvaus

Pienet luonnonystävät voivat toteuttaa luontoharrastustaan sisätiloissa LEGO Friends Metsän vesiputous (41677) lelusetin avulla. Leikeissä lapset kuvittelevat tutkivansa metsää ystäviensä kanssa.

Seikkailuja joka kulman takana
Kauniin vesiputousympäristön sisältävässä metsäaiheisessa lelussa on LEGO Friends Andrea ja Olivia hauskoihin roolileikkeihin sekä hienoja yksityiskohtia, kuten kepin päässä oleva vaahtokarkki ja leirinuotio. Lelu innostaa loputtomiin, luoviin tarinoihin. Lapsista on hauska leikkiä tutkimusmatkailijaa, joka löytää aarteen saranoidun vesiputouslelun takaa. Pienikokoisen lelusetin voi jättää esille, jolloin se on aina valmis luontoleikkeihin.

Yllin kyllin ystäviä
LEGO Friends lelujen realistiset yksityiskohdat saavat mielikuvituksen lentoon, ja lapset ihastuvat settien sisältämiin söpöihin eläimiin. Esittele pikku rakentajille suositut Heartlake City -lelut, joiden parissa he tapaavat samanhenkisiä ystäviä.

  • Etsitkö luovaa LEGO Friends lahjaa lapsille, joille luonto on sydäntä lähellä? Metsän vesiputous (41677) on täydellinen lahja lapsille, jotka tykkäävät seikkailla luonnossa ystäviensä kanssa.
  • Sisältää LEGO Friends Andrean ja Olivian mininuket, oravahahmon, skootterin, leirinuotion, kepin päässä olevan vaahtokarkin, joen yli kulkevan sillan ja metsässä sijaitsevan vesiputouksen.
  • Lapset voivat tutkia kaunista metsää skootterilla, ojentaa kastanjan männyssä pesää pitävälle oravalle, bongata metsän eläimiä kiikareilla tai löytää kätketyn aarteen vesiputouksen takaa.
  • Hieno lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, joille luonto on sydäntä lähellä. Setin avulla lapset voivat tuoda luontoharrastuksensa sisälle, ja se on mainio syntymäpäivä- ja joululahja sekä sadepäivien yllätys.
  • Metsäaiheinen setti on 7 cm korkea, 16 cm leveä ja 7 cm syvä – täydellisen kokoinen koristeeksi ja aina valmiina leikkejä varten.
  • Sisältää saranoidun vesiputouselementin, jotta leikit voivat ulottua myös sen taakse.
  • Heartlake City -lelut sisältävät tuttuja hahmoja ja ympäristöjä, ja niiden parissa lapset voivat tutkia ystävyyden merkitystä loputtomien mielikuvitusleikkien lomassa.
  • Tämä lelusetti, samoin kuin LEGO Friends Metsämökki (41679), Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen (41681) ja Metsän ratsastuskoulu (41683), ovat mainioita leluja seikkailuleluja rakastaville lapsille.
  • Suositut LEGO lelut täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Uudet LEGO lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.