Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41666 Andrean pupukuutio

Taskukokoinen yllätys pupuleluista pitäville lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Andrean pupukuutio
SKU 41666
Kappaleita 45
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41666 Andrean pupukuutio kuvaus

  • LEGO® Friends eläinkuutiot sopivat mainiosti yllätyslahjaksi lapsille, jotka rakastavat luovia leikkejä. Andrean pupukuutio (41666) on taskukokoinen lelusetti, joka innostaa hoitoleikkeihin ja näyttää hienolta esillä.
  • Kuutio sisältää LEGO® Friends Andreaa esittävän mininukkelelun, pupuhahmon (yksi neljästä väristä), rakennettavan majan, sienen ja puun sekä korin lelutarvikkeille, jotka ruokkivat mielikuvitusta.
  • Lapset voivat irrottaa osat LEGO® Friends kuutiosta tai pakata ne kuutioon mukaan matkalle tai hauskoihin pupuleikkeihin ystävän kanssa.
  • Ihana pieni syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka hoitavat mielellään eläimiä. Täydellinen yllätyslahja, joka johdattaa suurempaan LEGO® maailmaan.
  • Kuutio on 8 cm pitkä ja 13 cm korkea. Se on täynnä LEGO® huvia kompaktissa koossa. Kuutio sopii myös koristeeksi, sillä siinä on söpöt pupunkasvot ja tammikuun 2021 uutuutena kangaskorvat.
  • Suositut Heartlake City -lelut tarjoavat huolehtivaisille lapsille tilaisuuden uppoutua eläinleikkeihin helposti samaistuttavien LEGO® Friends hahmojen kanssa.
  • Tämän uuden LEGO® lelun rakennusosat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Luovien LEGO® lahjojen palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.